Fish XXL – Активатор За Голям Улов и Приятни Изживявания

Fish XXL, риболов, спрейFish XXL е интересен риболовен помощник, който е способен бързо и лесно да се превърне в основен фактор, отговарящ за успешния ви улов. Продуктът е иновативна стръв, която се предлага под формата на спрей. Благодарение на мощните си натурални съставки, веднъж напръскан върху примамката, той започва активно да привлича рибата на едно място от далечно разстояние.

По този начин се гарантира кълването като драстично се повишава апетита на рибата. Основен принцип на действие на този продукт е неговото постоянство, той завишава чувството на глад у рибата и я кара неистово да търси храна в обсега на примамката. Според производителите, спреят е особено ефективен при зимен риболов и едра риба.

НОВО: Fish XXL е продукт, който вече не предлагаме. За да намерите нещо полезно и подходящо за себе си, можете да разгледате нашета Блог секция. В нея ще открието разнообразно съдържание.

За един рибар риболовът е празник, това е основна част от неговия живот, която му носи огромно удоволствие и удовлетвореност от живота. Активните рибари приемат излетите за риба като сакрален ритуал, който е свързан с изпълняването на определени действия и спазването на определени правила. Размерът на улова обаче е нещо, което не винаги зависи от хората, независимо колко опитни са те. Понякога рибата просто не кълве.

Как Да Увеличим Шансовете За Силен Улов?

Рибари и мрежа

Незадоволителният улов за деня е нещо, което може да повлияе много негативно върху рибарите и да ги накара да се почувстват неудовлетворени от цялото им прекарване около водоема. Понякога дори най-добрата стръв или професионална въдица не могат да ви гарантират стабилен улов. Въпреки това, колкото по-добро оборудване имате, толкова по-високи са шансовете ви за успех.

На пазара се предлагат много различни приспособления за риболов, чиято цел е да подсигурят максимално голям улов дори при лоши метеорологични условия. За съжаление повечето от наличните марки в търговските мрежи са напълно неефективни и безполезни. Те по никакъв начин не биха могли да ви помогнат. Залитането към скъпи рибарски принадлежности също невинаги е гаранция, тъй като някои от най-ефективните аксесоари се предлагат на достъпна цена.

Важно е да успеете да се ориентирате сред голямото разнообразие и да намерите такива продукти, които наистина да могат да засилят удоволствието ви от риболовния излет. В настоящата статия ще ви запознаем по-отблизо с един невероятно мощен аксесоар за стръв. Той ще ви осигури невероятно изживяване и задоволителни резултати всеки път когато мятате въдицата си във водоема. Името на този продукт е Fish XXL и сега ще можете да научите повече за него.

Какво Представлява Fish XXL?

стръв и кукички - Фиш ХХЛ

Както вече споменахме тази невероятно мощна и високоефективна стръв се предлага на пазара под формата на спрей, който е изцяло съставен от природни екстракти. Това го прави наистина идеален за привличане на всичката риба наоколо. Зимният риболов със стръв ще се превърне в истинско удоволствие, а големият улов ще повдигне самочувствието ви. Най-важното е, че изпитвате пълно удовлетворение от всяко излизане за ловене на риба, а това е най-ценното нещо за всеки рибар.

Всичко това е възможно благодарение на уникалната комбинация от съставки, които влизат във формулата на спрея за стръв. Цената на продукта е достъпна, а той самият е изключително лесен за използване.

Кратко Описание

Fish XXL Цена69 лв.
Къде да Купя?Официален Сайт Тук
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкциите
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригиналът

Как работи Fish XXL?

Fish XXL е мощна, активна стръв, предназначена предимно за зимен риболов. Благодарение на своя 100% натурален състав, рибата, която е хваната с нейна помощ е абсолютно безопасна за консумация, затова потребителите не трябва да се притесняват за това.

Всяка примамка, която е обработена с този спрей, се превръща в неустоим хранителен източник за всички видове риби. Те усещат стръвта от голямо разстояние и са привлечени от нея. Основно предимство на продукта е и това, че той действа еднакво добре както в сладки, така и в солени водоеми.

Сред другите ключови характеристики на спрея за стръв са:

 • Висока ефективност дори през зимата;
 • Универсално Приложение – привлича еднакво добре миролюбива, страхлива и хищническа риба;
 • Лесен за употреба;
 • Огромен улов;
 • Натурален състав.

Активаторът има ефект върху обонятелния рефлекс на рибата. Силно миришещи вещества стигат до лигавицата, проникват в тъканите и дразнят нервните окончания. След това сигналът се предава на мозъка и всички процеси в тялото на рибата се активират. Сякаш под хипноза те отиват при стръвта.

Състав и Свойства

Тук ще обърнем специално внимание на основните натурални екстракти, които влизат в състава на спрея за стръв.

Състав и Свойства на FishXXL

 • Слонски чесън – има силен и устойчив аромат, който не е много приятен за хората, но привлича рибите до степен на неустоимост.
 • Конопено масло – този екстракт има уникалното свойство да запазва своя мирис дори при ниски температури. Именно затова и спреят е препоръчителен за използване дори през зимата.

Няма значение каква примамка използвате, нито какъв е нейният размер. Просто я напръскайте с FISH XXL и тя ще се превърне в най-неустоимата стръв за всяка риба наоколо. Можете да улавяте различни видове с различна големина благодарение на универсалното действие на този високоефективен активатор на стръв.

Fish XXL – Мнения и Отзиви от Рибари

Естественият активатор за риба събира много положителни Fish XXL мнения и отзиви по света и у нас. Много рибари са доволни от улова, който са успели да закачат и смятат, че именно благодарение на естествения активатор Fish XXL. Ето какво се споделя като най-големите предимства на активатора:

 • Благоприятства Глада на Рибата;
 • Може да Бъде Използван при Речен или Морски Риболов;
 • Подпомага По-Лесния Улов по Естествен Начин;
 • Служи за Стръв, от Която Всеки Рибар има Нужда;
 • Лесен за Използване дори и от Начинаещи Рибари;
 • Предлага Се на Достъпна Цена в България;

NB! Клиентите трябва да имат предвид, че резултатите може да варират при всеки. За правилна употреба трябва да прочетат инструкциите за ползване, включени в опаковката на всеки продукт. Не бива да се надвишават максималните дози, определени там.

Fish XXL – Цена в България?

Много потребители казват, че са доволни от Fish XXL цена в България, като я определят за достъпна. Това е така, заради сложният състав и екзотичните органични екстракти, включени в него. Продуктът се предлага само през официалния му уебсайт. Няма да се срещне в големи онлайн платформи, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress, нито в рибарските магазини. Производителят предприема това, за да поддържа добра Fish XXL цена, съчетана и с високо качество на продукта.

За да поръчат, клиентите трябва да влязат в официалния уебсайт на продукта. Там ще открият както информация, така и поле за поръчка. Могат да въведат своите имена и актуален телефонен номер за връзка. С тях ще се свърже официален дистрибутор на Фиш ХХЛ за потвърждение на поръчката.

Поръчка и Доставка

Fish XXL Цена и ПоръчкаТъй като има много фалшификати на пазара, производителите на спрея за стръв са намерили начин да предпазят потребителите от тях. Затова няма как да намерите продукта в търговската мрежа. Можете да го поръчате единствено от официалния му сайт като попълните кратък формуляр.

Доставката отнема няколко работни дни, а заплащането става с наложен платеж. Ако побързате, ще можете да се възползвате и от специална отстъпка, която е в размер на 50% от стандартната цена.

 

Накратко: Eстественият активатор Fish XXL събира положителни мнения и отзиви от рибари из цяла Европа – и от начинаещи, и от напреднали.  Подходящ е за всякакъв тип риболов. Много от тях определят цената му като достъпна, имайки предвид качеството и екзотичните съставки. Други дори смятат, че работи по-добре от останалите алтернативи на пазара.
НОВО: Fish XXL е продукт, който вече не предлагаме. За да намерите нещо полезно и подходящо за себе си, можете да разгледате нашета Блог секция. В нея ще открието разнообразно съдържание.

2 Comments

 1. Александра Гергова февруари 26, 2019
 2. Климент Евлогиев март 9, 2019

Leave a Reply