hands together for us

С Любов към Природата и Здравословния Начин на Живот!

Радваме се да ви приветстваме в нашето дигитално пространство – ReviewZona. То е посветено на добрите и полезни практики в областта на поддържането на крепко здраве и изящен външен вид. Нашата цел е да ви информираме по богата палитра от теми, вариращи от рецепти за домашни разкрасителни средства до продуктови ревюта.

Даваме всичко от себе си да се съобразим с разнообразните интереси на нашите клиенти. Тук, вие ще можете да намерите и нашите очерци за различни технологични джаджи. Както и най-доброто от съвременните методи за обучение по лингвистични дисциплини.

маргаритки

Нашият портал има информативен характер. Тематичното му разделение е следното:

  • Красота: Няма човек, който да не иска да изглежда и да се чувства добре. Целта, обаче, изисква влагане на известни усилия. Ако искате да се радвате на красив отблясък, гъстота и еластичност на косата, ще трябва да се научите да я подхранвате правилно. Същото важи и за зъбите – усмивката ни представя пред света. Кожата на лицето и цялото тяло.
  • Здраве: За да бъдем физически дееспособни във всяка една възраст, трябва да се раздвижваме ежедневно. Скелетно-мускулната ни система зависи от правилната стойка и поза на тялото. Както и от способността на сърцето и неговите клапи да изтласкват кръв и в двете посоки. Грижете се за тях.
  • Повлияване на Апетита: Никой не е успял да се отърве от досадните килограми, без да вложи усилия. Научете, кои са различните хранителни режими. Както и кои физически активности вървят с тях.
  • Детоксикация: Градският начин на живот често ни натоварва прекомерно много. Освен хроничната умора и недостатъчното време за почивка и природосъобразно хранене, нашите тела са бомбардирани и от свободни радикали. Фините прахови частици също са навсякъде. Противодействайте им с извършването на редовен детокс и пречистване на черния дроб.
  • Интимност: Ние никога не се чувстваме завършени личности, докато не открием човека, с който да прекараме целия си живот. Но какво да правим, когато въглените на страстта са тръгнали да угасват? Разпалваме ги наново, разбира се!
  • Други Актуални Въпроси, Свързани със Здравословния Живот: Телата ни са сложна система от органи и биохимичните процеси помежду им. Следенето всички те да функционират хармонично е наша лична отговорност.

жена в трева

Млади Ентусиасти с Разнообразни Интереси в Областта на Нутрицистиката

Екипът на ReviewZona.com се състои от млади хора, които споделят една и съща обща страст – афинитетът към здравословния начин на живот. Професиите ни варират от редактори и автори на виртуално съдържание до графични дизайнери, биолози и програмисти. Но не обичаме да оставяме на общоприетите етикети за личността да ни определят.

Искаме да споделим с вас частица от истината за поддържането на добро здравословно състояние и младежки външен вид, разчитайки единствено на продуктите, съдържащи даровете на Майката Земя.

Така телата приемат витамини, минерали и фибри директно от извора, без в тях да попадат вредни химикали, оцветители и овкусители. Те могат да попият всичките полезни свойства на продуктите, без това да води до неприятни странични ефекти.

Ето и нашите житейски принципи:

  1. Бъди максимално информиран за всичко, което те засяга пряко! 

  2. Давай на околните най-доброто от себе си, за да получиш същото обратно!

  3. Тялото ти идва от природата, отдай му подобаващото и полагаемото!

Ето и още малко за нас:

Магдалена Вълчева – Главен Редактор и Автор

Магдалена ВълчеваНашата Маги не е просто хубава, но и изключително умна. Притежава диплома за бакалавър по специалността ‚Трудотерапия‘ от Медицински Университет – София. Практикувала е дълги години в Германия. Решава да се върне в България, защото и липсва всичко родно. Тук избира да роди сина и дъщеря си. Тя е работила за няколко здравни издания. Обича да прекарва време сред природата и да ходи на джаз-концерти. Любител стенд-ъп комедиант.

Радослав Георгиев – Редактор ‚Красота‘, ‚‘Здраве‘ и ‚Повлияване на Апетита‘ и Автор

Радослав ГеоргиевРадо има едно наистина необичайно хоби – ездата. Той е истински жокей и по отношение на образованието си. Има бакалавърска степен по ‚Обществено здраве и здравен мениджмънт ‘ от Медицински университет – София. Практикувал е в Германия и Англия. Консултира няколко компании и в България към настоящия момент. Обича да рисува и членува в няколко актьорски клуба.

Лора Пантелеева – Редактор ‚Детоксикация‘, ‚Интимност‘, ‚Други‘ и Автор

Лора ПантелееваЛори е книжният плъх на нашата редакция. Като малка давала всичките си пари за закуска за книги. Тя е бакалавър по ‚Английска филология‘ към ФКНФ на Софийски университет ‚Св. Климент Охридски‘. От няколко години активно пребивава и в блог-сферата, като автор на текстове за природни методи за повлияване на тялото. Публикувана е в няколко печатни издания. Има котка, обича киното и чете почти непрекъснато.

Поемете с Нас по Пътя на Природосъобразния Живот!

усмихната двойка

Няма нищо по-хубаво от това да усещаш, че живееш в хармония със себе си и околния свят. За да постигнем това, обаче, трябва да пазим телата си чисти, а умът – бистър. Позитивната настройка към другите и живота като цяло може само да допринесе за това, да се чувстваме добре в кожата си.

Усмихвайте се повече и не забравяйте, че всичко, което приемате вътрешно, дава и своето външно отражение! Хората сме едно своеобразно огледало на своя начин на живот.

Искрено се надяваме, че нашите съвети за красота и здраве, както и продуктовите ни ревюта, ще ви помогнат да бъдете една идея по щастливи в забързаното ни и често хаотично ежедневие!

Ако имате каквито и да е запитвания, свържете се с нас по начините, описани в Контакти!

Благодарим за вниманието,

Екипът на ReviewZona.com