CardioActive капки снижават високото кръвно налягане и подобрява тонуса на сърцето бързо и ефикасно според коментари в онлайн форуми в България

CardioActive Капки за Хипертония БългарияCardioActive е продукт на растителна основа, създаден да се бори срещу хипертонията и очевидно го прави успешно, ако имаме на предвид стотиците положителни коментари и отзиви в различни онлайн форуми в България. В форума Бг мама дамите съветват те да се ползват при първа необходимост, когато кръвното налягане са покачи драстично, както и за профилактика. Клиничните резултати сочат, че в рамките на един месец хипертонията се преодолява, а потребителите потвърждават това със свои собствени мнения и коментари за продукта.

ВАЖНО! Cardio Active не може да бъде закупен, тъй като вече няма налични бройки, а и производителят е спрял доставките за България. Ефективна добавка за справяне с високото кръвно и контрол на хипертонията е CardioFerol.

CardioActive – какво е?

кардио актив капки кръвно налягане

CardioActive е натурална хранителна добавка с изключително бърз и траен ефект за сърцето, кръвното налягане, кръвоносните съдове и холстерола. Със своето нормализиращо действие реални резултати върху общото състояние на пациента се наблюдават изключително бързо, но и се задържат, ако се спазват описаните в продуктовата листовка инструкции за употреба. В бг мама се твърди, че официалният дистрибутор на КардиоАктив вече предлага капките в цялата страна и то без рецепта или необходимост да се посети лекар за препоръка. Въпреки това, продуктът е напълно безопасен и може само да помогне, но не и да навреди. В някои коментари се говори и за високата ефективност на лекарството за прочистване на кръвта и артериите с цел укрепване на организма и предпазване на клетките от оксидантен стрес, което допълнително може да влоши състоянието на хипертония и да доведе до усложнения като инфаркт, инсулт и тромбоза.

КардиоАктив – състав и съдържание

КардиоАктив съставки

CardioActive е натурална хранителна добавка с изчистен и 100% веган състав без съдържание на ГМО, консерванти и химикали. Това е иновативна формула с комплекс от екстракти и най-полезните билки, тонизиращи кръвоносната система и балансиращи нормалното кръвно налягане. Какво е КардиоАктив за един болен хипертоник? Това не е поредното лекарствено средство, което ще  ви действа, докато го пиете. Всъщност, хранителната добавка има продължително и трайно действие. Ако го пиете по предписание и за период, упоменат в неговата листовка завинаги ще успеете да овладеете коварното хронично заболяване хипертония. Как го постига CardioActive? Много просто, в неговата формула намираме няколко доказали се през вековете и след щателни лабораторни проучвания съставки:

 • Екстракт от глог. Той действа балансиращо и успокояващо, намаляващо стреса и напрежението, прочистващо клетките и елиминиращо лошия холестерол. Нещо повече – екстрактът подобрява кръвоснабдяването в съединителната тъкан на артериите и вените, а освен това и значително увеличава еластичността на всички кръвоносни съдове.
 • Екстракт от Леонурос Кардиак. Изключително успешно натурално средство за нормализиране на кръвното налягане, както и за премахване на основните симптоми при хипертония, включително главоболие, замъглено виждане, шум в ушите и раздразнително, често сменящо се настроение.
 • Екстракт от хмел. Смята се за билката на сърцето, защото стабилизира нормалния му ритъм и елиминира риска от аневризми и запушване на кръвоносните съдове. Използва се често и за превенция от инфаркт и инсулт, както и за спадане на отоците, които са често срещан симптом при проблеми с кръвното налягане.
 • Комплекс от екстракти от липа и жълт кантарион (цветове). Той действа укрепващо и тонизиращо на стените на кръвоносните съдове и премахва и свободите радикали, подпомагащи клетките да се самолекуват и възпроизвеждат след силно и продължително боледуване, включително от хронични заболявания като хипертония.
 • Екстракт от хвощ. Дава тонус на сърцето, действа прочистващо на кръвта и премахва токсините в тялото, спомагащо за влошаване на нормалните функции на сърдечно-съдовата система.

Кратко Описание на Кардио Актив капки

CardioActive Цена79 лв.
Къде да Купя?Изчерпана наличност
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Cardio Active прием, листовка, инструкции, странични ефекти и противопоказания

Cardio Active капки

CardioActive върви със специална листовка, където се описва как се приема, макар и това да не е официално лекарство, което ще намерите в една аптека в България. Въпреки това спазването на наличните в ръководството инструкции е от особено значение, ако искате да преодолеете по натурален пък хипертонията и нейните признаци с тези органични биоактични капки.

Вижте повече подробности за правилния прием на КардиоАктив по-долу с подробности за наличните противопоказания и странични ефекти на продукта:

 • Хранителната добавка е създадена само за вътрешен прием.
 • Минималният курс на лечение е 1 месец.
 • След него няма проблем да се продължи с регулярния прием на продукта, като предварително трябва да се направи почивка от една седмица.
 • Стандартната дневна доза е прием на капките два пъти в рамките на 24 часа.
 • Една единична доза е равна на разтвор от 15-20 капки в 50 мл вода.
 • Пие се задължително сутрин и вечер от продукта, 30 минути преди закуска и вечеря.
 • В случай на инцидентно силно повишаване на кръвното, можете да вземете допълнителна доза от продукта. Той действа буквално в рамките на 30 минути, като нормализира кръвното налягане и премахва главоболието и напрежението.
 • CardioActive няма странични ефекти и противопоказания.
 • Продуктът е подходящ и за профилактика след поставяне на хроничната диагноза хипертония в ремисия.

CardioActive мнения и отзиви в бг мама

CardioActive капки мнения коментари

CardioActive получава страхотни отзиви и коментари в много форуми у нас, но наистина за първи път, за продукта се чу именно в бг мама. Тук дамите го описват като „безопасен“ и „ефективен за отрицателно време“. Според жените от най-популярния онлайн форум в България КардиоАктив е иновативна формула, която си заслужава да бъде изпробвана, след като стандартните продукти и лекарства във всяка аптека имат само еднократно или не особено полезно действие върху черния дроб. Ето какво описват за опита си с CardioActive реалните потребители от България в мрежата:

„Пия CardioActive вече една година. И CardioActive работи! Пия го, постоянно въпреки че кръвното ми е в нормални граници след първия месец от приема. Продължавам да пия от капките, защото цял живот съм с високо кръвно и ме е страх да се върна отново в онова тежко време на постоянно главоболие и напрежение. Между другото, направих почивка от два месеца, докато бях в Англия, защото там не можах да намеря в никоя аптека КардиоАктив. Въпреки това, нямах никакви проблеми без капките. Очевидно те наистина премахват проблема от раз“

„След четене на различни коментари за CardioActive успях да се снабдя с продукта. Да направиш поръчка за тези капки е много лесно, а сега с този Covid-19 най-накрая видях куриери, които спазваха елементарни мерки като дистанция и носене на маска – НАД НОСА. Както и да е. За хранителната добавка и нейния ефект мога да кажа само хубави неща. Първият път,в който пих капките беше в криза. Качих кръвно до 160 на 100. Честно ви казвам, след 30 минути от една доза спадна на 130 на 80. Тогава си казах, че трябва да продължа да пия тези капки. Пих ги два месеца и спрях, защото просто започнах да се чувствам добре. Вече ги нося само за всеки случай в чантата си, защото споменатите тук коментари са правилни – капките не намалят кръвното, а лекуват завинаги високото кръвно!“

„Всички отзиви за КардиоАктив от потребителите и пациентите ми ме накараха да проверя какво е уникалното в този продукт. Трябваше да съм сигурен, че моите пациенти са в безопасност и не са се хванали на поредната реклама и измама. В продължение на няколко месеца наблюдавах своите пациенти и как им се отразява КардиоАктив, след като видях, че в състава няма нищо притеснително. Не знам как се прави официално това, защото никога не ми се е случвало, но сега трябва да разбера как да опиша за свои пациенти, че вече нямат хипертония. Не знаех, че това може да се излекува веднъж и завинаги“, споделя общопрактикуващ лекар в България в свои отзиви за CardioActive.

CardioActive цена в аптека, в официален сайт в България?

CardioActive цена България

CardioActive е продукт с доста добра цена, особено като се има на предвид, че той не трябва да се пие постоянно, за да се поддържат нормални стойности на кръвното налягане. На практика, вие плащате цена за лечение до живот. Трябва да внимавате обаче от къде купувате КардиоАктив. В никакъв случай не търсете CardioActive в аптека или в сайтове като olx, bazar или eMag. В момента там гъмжи от имитиращи продукти. Някои от тях са на по-висока цена, а други дори да се предлагат с отстъпка, не дават никакъв положителен ефект, а и са с неясен произход и различен състав. За да направите сигурна и безопасна поръчка на CardioActive, следвайте стъпките по-долу:

 • Влезте в CardioActive официален уебсайт.
 • Ще видите нужната информация за лечение с това лекарство.
 • Купете CardioActive на цена с отстъпка – налично е намаление от 138 на 69 лева.
 • Въведете своя телефон и имена за поръчка.
 • С вас ще се свържат за потвърждение на вашата поръчка и за официален адрес в България.
 • Всяка доставка на КардиоАктив в България се осъществява за не повече от 10 дни.
 • Куриерите носят предпазни мерки и крайната цена се заплаща на тях, а не предварително.

ФИНАЛНО: CardioActive капки за хипертония не се предлагат в аптека в България, olx или други подобни сайтове, а вместо това са налични за поръчка на намалена цена с 50% в производителния официален сайт. Това е продукт с натурален състав и дълготраен ефект.

ВАЖНО! Cardio Active не може да бъде закупен, тъй като вече няма налични бройки, а и производителят е спрял доставките за България. Ефективна добавка за справяне с високото кръвно и контрол на хипертонията е CardioFerol.

Leave a Reply