Artrovex – Био-Гел с Натурални Компоненти!

Artrovex опаковкаArtrovex е натурален гел, който е дело на руския производител Сашера-Мед. Компанията твърди, че био-кремът включва активни екстракти от листата на черен оман, прополис, глюкозамин, хондроитин, както и комплекс на Омега-3 и -6 мастни киселини, извлечени от мазнината на акула. Органичното козметично средство е предназначено за нанасяне върху чувствителната подкожна област в близост до ставите. Леката му формула може нежно да пробие по-твърдия горен епидермален слой в тези участъци от тялото.

Официален Сайт на Artrovex

Отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите за действието на подобен тип натурални съставки са предимно положителни. Производителят Сашера-Мед разполага с богат каталог от козметични средства. Натуралният гел може да бъде поръчан единствено през неговия официален сайт и не може да бъде намерен в аптеките или дигиталните магазини от типа на eMag, eBay или Amazon. Потребителите следва да попълнят кратък онлайн формуляр, а цената на продукта е съобразена със стандарта на живот у нас. По-долу следват още подробности относно неговото действие.

Artrovex опаковка, гел, момиче с болки в коляното

Защо Костно-Ставните Оплаквания Стават Все По-Чести?

Много от хората поне веднъж през живота си са се оплаквали с опорно-двигателния апарат. Честотата на тези проблеми рязко се засилва с напредването на възрастта. По-притеснителен, обаче, е фактът, че все повече млади хора посещават кабинетите на специалистите със ставни болежки. Болките обикновено се дължат на постепенното изтъркване и разрушаване на ставния хрущял.

В днешно време имаме навика да третираме ставните болки с кортико-стероидни инжекции или нестероидни противовъзпалителни мехлеми. Проблемът е, че голяма част от тях съдържат химикали, чието натрупване в организма може да доведе до неприятни странични ефекти и допълнително увреждане на хрущялната тъкан. Затова е и добре, приемащите ги да се поинтересуват от 9-те натурални средства за пречистване на кръвта.

По-долу следват описани най-честите причини за разпространяването на костно-ставните проблеми:

 • Липсата на Редовна Физическа Активност: Модерният индивид най-често прекарва по-голямата част от работния си ден пред компютъра. Неудобната поза и неправилната стойка на тялото стават повод за изместването на шийните прешлени и промяна в тонуса на прилежащите им мускули.
 • Приемът на Храни с ГМО: Голяма част от продуктите, които можем да закупим от магазина, съдържат генномодифицирани организми, с които телата ни не са свикнали. Най-често обогатените с такива са соята, пшеницата, царевицата, овеса, ориза и ечемика. Те допълнително допринасят за разяждането на ставния хрущял.
 • Дехидратацията: Много хора забравят, че нашият организъм се състои основно от вода. Липсата на достатъчно количество такава в тялото (приблизително 40 мл. на всеки килограм тегло) води до натрупването на токсини и постепенната дегенерация на клетките и тъканите.
Факторът Механичен Стрес: Основният вид клетки, от които се състои ставната тъкан, се наричат хондроцити. Тяхната функция е да компенсират изтъркването, което се получава с напредването на възрастта. Нерядко, обаче, опитите им да извършат това действие водят до разрастването на костната тъкан, което само кара ставите да дегенерират още повече. Претърпените физически травми също могат да станат причина за появата на ставни проблеми.

Йогата може да бъде добър способ за поддържането на ставите в добро състояние. Популярни билки, които могат да бъдат приемани под формата на чай или разтвор, както и да бъдат прилагани локално, са куркумата, коренът от репей, джинджифилът и лененото семе.

Сега ще обърнем по-детайлно внимание на кремът Artrovex, който съдържа комплекс от натурални съставки в своята формула. Мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за този вид органично козметично средство определят цената му за България като достъпна.

Био-Козметичният Крем Артровекс и Неговите Свойства

Artrovex опаковка, човек, с болки в ръката

Ставните проблеми се развиват изключително прогресивно, а началната им фаза е трудна за идентифициране, тъй като повечето хора просто не обръщат достатъчно внимание на слабата болка в ставите, когато тя се обади първите няколко пъти. Обикновено трябва да се превърне в хронична, за да се стигне до консултация със специалист. Голяма част от съвременните средства за третиране на подобен вид оплаквания се базират на екстракти от натурални продукти. Комплексът на Омега-3 и -6 мастни киселини може да повлияе благоприятно за здравината на ставния хрущял.

Това е и основния компонент във формулата на био-козметичния крем Artrovex. Останалата част от съставките му също са натурални. Той е дело на популярния руски производител Сашера-Мед, който твърди, че прилагането на средството може да повлияе положително върху здравето и да положи необходимата грижа за кожата в областта на ставите.

Натурални Съставки* във Формулата на Крем Artrovex

Artrovex, акули

Списъкът с включените в натуралното средство компоненти включва екстракти от органични продукти. Впечатление прави комплексът на Омега-3 и -6 мастни киселини, които следва да са извлечени от акула. Повече подробности относно отделните съставки могат да бъдат намерени в търговската опаковка на продукта.

Основните елементи сред тях са:

 • Екстракт От Мазнина от Акула (Омега-3 и -6 Комплекс): Извлечен от черния дроб на акула. Твърди се, че въздейства положително на ставния хрущял и отоците в тази част от тялото. Допринася за извеждането на вредните соли, които са затлачени в организма.
 • Екстракт от Листата на Черен Оман: Богат на алатонин, за който се счита, че ускорява регенерацията на костната тъкан, укрепването на ставните връзки покрай сухожилията и хармонизирането на кръвообращението.
 • Глюкозамин: Може да има положително влияние върху болката и отоците, тъй като кара тялото да синтезира повече хиалуронова киселина.
 • Хондроитин: Още наричан структурно подобие на човешкия хрущял, който се получава от костите на риба и селскостопански животни. Разглеждан като добър антисептик.
 • Екстракт от Прополис: Натурален антибактериален и антисептичен продукт.
*Nota Bene! Имайте предвид, че описаните ефекти могат да варират от един организъм до друг, тъй както се различава и биохимичната концентрация на вещества в тялото на всеки човек!

Начин на Приложение – Съобразен с Инструкциите за Употреба

Нанасянето на което и да е био-козметично средство, дори и изцяло натуралните, следва да е строго съобразено с неговите инструкции за употреба. Тези на гела с органични съставки Artrovex гласят, че мястото на приложение следва да се почисти и подсуши предварително с хладка вода, антибактериален сапун и мека кърпа.

Кремът се нанася с нежни кръгово-въртеливи движения, които да не причиняват излишен натиск, поне 2 (два) пъти дневно. За по-голямо удобство на клиента, това може да се случва сутрин и вечер. Една опаковка трябва да стигне за 1 (един) цял месец.

artrovex опаковка, жена, масажираща кръста си

Поръчка, Доставка и Цена на Крема Artrovex в България

Натуралният козметичен гел Артровекс не може да бъде намерен в аптеките или онлайн-магазините от типа на Amazon, eMag или eBay. Той може да бъде поръчан единствено през официалния уебсайт. Клиентите попълват кратък формуляр, в който следва да оставят актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Методът за плащане е чрез наложен платеж, а споделените в Интернет отзиви и мнения на потребители определят цената на био-козметичното средство като достъпна и съобразена с начина на живот в България. Текущата промо оферта позволява на желаещите да закупят продукта с -50% отстъпка. Преференциалните бройки са ограничено количество, така че клиентите трябва да побързат, ако искат да резервират своята!

Редовните Физически Упражнения Благоприятстват Здравето на Ставите!

Artrovex опаковка, мъж, който скача

Леката физическа натовареност, която се фокусира върху областта на ставните хрущяли, може да има изключително благоприятно въздействие върху общото състояние на индивида. Някои асани от йога-практиката могат да бъдат изключително полезни, както и техники, взети от физиотерапията. Кратко проучване в Интернет може да допринесе за това да стъпвате все по-уверено!

Официален Сайт на Artrovex

5 коментара

 1. Милица Ангелова февруари 26, 2019
 2. Найден Коларов март 9, 2019
 3. Силвия Великова март 17, 2019
 4. Лилия март 24, 2019
 5. Stanislav април 4, 2019

Leave a Reply