BacteFort – Прогонете Бактериите и Паразитите Далеч от Тялото!

Bectefort plus антипаразитни капки, 10мл BacteFort е течен разтвор за активна детоксикация на организма от паразити и вредни микроорганизми, подобрява функцията на стомашно-чревния тракт и има подчертан антисептичен ефект. Има способността да подсилва имунната система и да действа като ефективен противоглистен агент. Активният му състав включва единствено натурални компоненти и не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и ГМО-та. Именно поради тази причина неговото приложение не води до появата на негативни странични ефекти от типа на обриви и алергии. То е безопасно за ежедневна употреба. Начинът за поръчка и доставка също е лесен, а цената му в България е достъпна за всеки.

Обновена Информация: Продуктът BacteFort Plus вече не се произвежда и не може да бъде намерен на българския онлайн пазар. Като негова ефикасна алтернатива специалистите и клиентите посочват Start Detox 5600 мненията са положителни и цената е достъпна, а ефектите – бързи и  дълготрайни.

Паразитите – Как Да Ги Преборим?

Всеки един жител на планетата носи в себе си спорите на различен вид бактерии, както и определени бактерии и паразити. Част от тях дори могат да бъдат полезни, тъй като имат свойството да се хранят с различни видове токсини, които влияят негативно на здравето и добрия ни външен вид. Нашето тяло е нашата крепост и е редно да се грижим за него.

Освен това, те имат свойството да подобряват човешкия имунитет, дори и в случаите, в които ни разболяват. Някои от тях, обаче, са изключително неприятни за организма, който ги понася изключително тежко. Те могат да дадат началото и на много опасни инфекции.

Някои от първите признаци, че имаме глисти или други вътрешни паразити са:

 • Често Гадене, Съпроводено от Обилно Повръщане;
 • Хронично Усещане за Отпадналост и Умора;
 • Спазми на Стомашно-Чревния Тракт;
 • Световъртеж и Липса на Баланс;
 • Натрапчив Аромат При Отделяне на Газове;
 • Подуване и Диария;
 • Необичайни Хранителни Алергии;
 • Проблеми със Съня и Лошо Храносмилане.

Храни, Които Са Ефективни Срещу Глисти?

Преди медицината да успее да напредне до сегашната си фаза, хората са използвали широк спектър от природни храни билки, за да извършат цялостно пречистване на организма и да се освободят от паразитите. Някои от тях имат подчертан положителен ефект върху симптомите, свързани с подобен вид вируси. Те са:

 • Чесън;
 • Корен от бяла ружа;
 • Лук;
 • Тинктура от черен орех;
 • Тиквено семе;
 • Семена от папая;
 • Ананас;
 • Бадеми;
 • Пелин;
 • Масло от риган.

BacteFort e детоксикиращ препарат от ново поколение, който е създаден под формата на удобен за приемане разтвор. Има свой собствен идентификационен номер, а мненията и отзивите за него в Интернет са положителни. Експертите по вътрешни болести, паразитолози и миколози потвърждават положителното повлияване на организма при употреба на съставките на Бактефорт.

Нека разгледаме основните му характеристики и се запознаем по-подробно, за да направим информиран избор.

Какво е BacteFort – Антипаразитни Капки?

Какво е BacteFortТози антибактериален препарат притежава уникална натурална формула, чиито съставки са подбирани в продължение на години от учени, работещи в сферата на борбата с инфекциозните и вирусните заболявания. Той е от най-високо качество и за това свидетелства неговият Сертификат за качество, който може да бъде открит вътре в продуктовата опаковка.

Цялостната детоксикация на организма от паразити се извършва чрез активно стимулиране на пикочопроводната, отделителната и храносмилателната система. Изцяло натуралният му състав пък помага на прилагащия го да върши нормално своите ежедневни задължения, тъй като повишава имунитета и тонизира тялото.

Основните ефекти от редовното му приложение включват:

 • Унищожаване на Паразитите Още в Зародиш;
 • Мощно Превантивно Действие;
 • Успешно Извеждане на Токсините;
 • Енергия, Виталност и Сила;
 • Повишаване на Естествения Имунитет.

*Резултатите при различните индивиди варират и не могат да бъдат гарантирани. Посъветвайте се с доктор, за да сте по-сигурни за здравето си.

Кратко Описание

Bactefort Цена69 лв.
Къде да Купя?Официален Сайт Тук
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Натурална Формула

Тези детоксикиращи капки не водят до появата на негативни странични ефекти, тъй като сред съставките им не попада нито един изкуствен оцветител, овкусител или консервант. Всеки един от компонентите е изцяло органичен. В това се крие и тайната на потентното им пречистващо действие. Разбира се, ако сте алергичен към някоя от съставките, би трябвало да се посъветвата с лекар. Във всеки случай кръвта ви ще стане по-чиста и ефективно ще разнася кислород и хранителни вещества до другите органи.

Сега ще видим, кои съставки в Бактефорт ни въздействат:

 • Екстракт от Орех: Отблъсква паразитите и вредните микроорганизми, укрепва имунната система и има мощно антисептично и антибактериално действие.
 • Екстракт от Мента: Подсилва имунитет, подхранва тялото и го освежава.
 • Екстракт от Папая: Хармонизира всички процеси, свързани с храносмилането. Премахва газовете в и подуването на стомаха. Отблъсква глистите. Папаята е позната от векове със свойството си да ви кара да се чувствате жизнени.
 • Екстракт от Фенел: Подобрява функционирането на стомашно-чревната система. Действа положително на жлъчката. Има подчертан диуретичен и противовъзпалителен ефект.
 • Екстракт от Тиква: Наситен с кукурбитин, който предпазва от задържането на глисти.

Натурална Формула, съставки

БактеФорт – Начин на Употреба

Правилният прием на подобни антиглистни препарати трябва винаги да е съобразен с техните инструкции за употреба. Подробното описание на капките срещу паразити BacteFort могат да бъдат открити в опаковката. Прилжен е и номер, на койта да се обадите, ако имате допълнителни въпроси.

Основната информация от тях гласи:

 1. Консумира се 1 (един) път дневно близо 30 минути преди хранене.
 2. Точно 30 (трийсет) капки от препарата се разтварят в 100-150 мл. вода на стайна температура.
 3. Сместа се разбърква и пие.

Ако някой ден забравите да изпиете капките не компенсирайте на следващия ден с двойна доза. Все пак и не пропускайте 2 дни подред.

Капките BacteFort – Мнения и Отзиви

След първоначалния бум в темата за детокс се появиха много продукти еднодневки. Много мнения и отзиви бяха изписани и споделени от паразитолози за тях. Все пак BacteFort се доказа като отличен продукт – както можем да се уверим от многото коментари по онлайн форумите за здравословен живот. Хората споделят, че са много доволни от ефекта от капките и ги препоръчват на приятели. Интересно беше да открием отзиви писани в началото и по-късно дописвани, в които хората пишат, че ефекта от Бактефорт всъщност е много дълготраен.

До колкото разбрахме от паразитолози препарата вече се препоръчва особено на хора с алергии и чувствителност заради натуралната си формула. Все още не са забелязани негативни странични ефекти или контраиндикации от употребата на капките за прочистване на организма и предпазване от вредители.

Поръчка, Доставка и BacteFort Цена в България

Съвсем отскоро противопаразитното средство може да се закупи и на територията на нашата родина. Мнозина вече са се възползвали от него. А одобрителните им коментари за BacteFort в Интернет потвърждават силата на неговото действие. Всеки желаещ може да се възползва от нея, попълвайки кратък формуляр на официалния сайт.

BacteFort Цена в България

Не забравяйте да оставите актуален телефонен номер, тъй като представител на фирмата ще се свърже с вас, за да се уточнят детайлите по доставката и да поясни, ако имате допълнителни въпроси. Само сега можете да вземете капките за пълна детоксикация на организма с -50% отстъпка от оригиналната промо цена. Важно е да отбележим, че се появиха коментари по въпроса но реално BacteFort не може да се закупи от аптека. Капките за детокс са достъпни само чрез официалният сайт от производителя.

Цената на BacteFort първоначално ни се стори над средната за подобни продукти. Скоро обаче се уверихме, че цената си струва. Концентрацията на съставките и чистотата на извлеците е далеч над който и да е друг подобен продукт. А това наистина има значение за резултатите и оправдава отношението цена-качество. От наши читатели разбрахме, че при закупуване на повече от 1 опаковка можете да попитате и за допълнителна отстъпка от цената. Продукта се разпространява успешно във всички страни от ЕС и при това стойността му не се променя от държава на държава.

Довиждане Паразити с BacteFort!

Концентрираната натурална формула на БактеФорт за пречистване на организма от микроскопични вредители ще ви освободи от стомашно-чревните проблеми и ще ви помогне да завишите нивата на имунитета си по един напълно естествен начин.

Не чакайте повече. Сбогувайте се с паразитите още сега!

Обновена Информацияф: Продуктът BacteFort Plus вече не се произвежда и не може да бъде намерен на българския онлайн пазар. Като негова ефикасна алтернатива специалистите и клиентите посочват Start Detox 5600 – мненията са положителни и цената е достъпна, а ефектите – бързи и  дълготрайни.

Leave a Reply