EMS Trainer – Колан за Био-Козметично Повлияване на Мускулатурата!

EMS Trainer, колан за мускили, БългарияEMS Trainer е ново устройство за насочено вибрационно въздействие върху вече натрупаната мускулатура. Той е дело на китайския производител EMS, който е популярен в сферата на био-козметичните фитнес аксесоари. Компанията счита, че той може да бъде добро допълнение към режимите на физическа тренировка. Подходящ е за двата пола. Може да бъде прилаган и от млади майки, които желаят да повлияят положително на фигурата след бременност.

ОБНОВЕНО: EMS Trainer вече не се продава, поради липса на интерес и отзиви от него. За отслабване и стягане на тялото бихме ви препоръчали ReduSlim. Хранителна добавка под формата на капсули с абсолютно натуарлен състав.

По-голямата част от клиентските отзиви и мнения за него са позитивни. Коментарите посочват липсата на противопоказания, достъпната цена и лесното и бързо прилагане като основни предимства.

Желаещите да закупят вибрационният масажор за подчертаване на мускулатурата ЕМС Трейнър могат да го направят през официалния уебсайт. Там те трябва да попълнят своето име и актуален телефонен номер в дигитална бланка. С тях се свързва представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около мястото и времето за доставка. Процесът е изцяло дискретен. Не е нужно потребителите да се притесняват за сигурността на своите лични данни. Био-козметичното изделие за фитнес ентусиасти не може да се купи в аптеките. Няма го и сред предложенията на портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Можете да намерите още интересни детайли в ревюто по-долу.

вибриращ колан за стягане на мускулите

Препоръки за Редовно Трениращите

Човешкото тяло притежава комплексен механизъм на действие. То е толкова крехко, че може да бъде пречупено и от привидно незначителни фактори. Но скритите му регенерационни способности му помагат бързо да се възстанови. Сърцето е един от най-важните органи. То издържа на страхотно напрежение – бие средно по 75 пъти във всяка една минута от живота ви. Основната му задача е да изпомпва кръв нагоре и надолу по тялото. Трениращите хора осъзнават, колко ключово е това за натрупването на мускулна маса.

Те следва да се придържат към добрите съвети за здраво сърце, ако искат да го запазят в добро състояние. Друго нещо, за което трябва да внимават, е превенцията на образуването на варикозни вени. Опасността от заразяване с гъбички също е винаги непосредствена. Честите посещения в общите душове, съблекални и плувни басейни трябва да бъдат максимално ограничени. Може да се каже, че фитнес-залите могат да бъдат също толкова рискови за здравето, колкото благоприятстващи го.

По-долу сме подбрали няколко добри съвета за редовно трениращите:

 • Консумирайте богати на протеини и желязо храни – изчистено от мазнини телешко, риба, наситена с Омега-3, зеленолистни зеленчуци, сурови ядки, бадеми и фъстъци;
 • Не забравяйте и за тези, които са наситени с калций и калий – те подпомагат дейността на сърдечно-съдовата и костно-скелетната система;
 • Натурално трениращите (неприбягващите до употребата на стероиди) трябва да запомнят, че не трябва да прекаляват с обема на тренировките. Идеята на физическото натоварване е да активира процесите по мускулен синтез вътре в тялото. Ако прекалите, организмът ви ще започне да ‘яде’ от тях, когато привърши запасът му от мазнини и въглехидрати.
 • Колкото повече тренирате, толкова повече забързвате метаболизма и естественото анаболно състояние на тялото.
 • Не се свенете да експериментирате и прилагате различни техники;

Защо Приемът на Много Течности Преди Тренировка Е Важен?

ЕМС Трейнър колан, тренировкаЧовешкото тяло се състои основно от вода – между 65% и 75%. Тя участва във всички важни процеси в организма и благоприятства нормалното му функциониране. Експертите-треньори съветват да пием възможно най-много от нея преди да влезем във фитнес-залата. На всеки свалени 500 гр. се падат по 2 изпити чаши. Ако не вярвате – редовно мерете теглото си преди и след упражнения!

2-те най-важни причини да пиете вода преди фитнес са следните:

 1. Тя участва във важни терморегулационни процеси. Помага ви да се охладите при интензивна физическа дейност. Ако не консумирате достатъчно течности, рискувате да прегреете!
 2. Благодатната натурална субстанция допринася за забързването на метаболизма и мускулния растеж.

Нека обърнем по-детайлно внимание на колана за вибрационно въздействие върху външния вид на мускулатурата ЕМС Трейнър. Той е дело на китайския производител EMS. Известен е още и като устройство за трениране на коремните мускули EMS Перфект Прес. Био-козметичните изделия на компанията са предпочитани от публиката. Освен това, клиентските мнения и отзиви са предимно положителни. Няма налични сигнали в коментарите по онлайн форумите за появата на неприятни странични ефекти или противопоказания.

Кратко Описание на EMS Trainer

EMS Trainer Цена69 лв.
Къде да Купя?Официален Сайт Тук
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Как Работи Коланът ЕМС Трейнър?

как работи, инструкции

Коремният електростимулатор за подчертаване на натрупаната мускулатура ЕМС Перфект Прес въздейства чрез оказване на насочено напрежение. Така гласи официално оповестената от производителя информация. Средството за козметично повлияване на външния вид на мускулите се носи 1 (един) път дневно по 20 (двайсет) минути. То излъчва и масажира корема чрез вибрации. Към момента не са налични сигнали за възможни контраиндикации в клиентските мнения и отзиви за него.

Моделът е унисекс. Подходящ е и за двата пола. Може да бъде носен и от млади майки, които искат да повлияят на формата си. Той въздейства на принципа на вибрационната стимулация. Изработен е от специализирана еластична материя, която се разтяга и свива. Прилепва плътно по тялото. Може да бъде носен и докато се извършва странична дейност.

Клиентите определят основните предимства на електростимулиращия колан за подчертаване на мускулатурата EMS Trainer, като следните:

 • Натурален Метод за Въздействие Върху Външния Вид на Мускулите;
 • Удобен и Еластичен Модел, Подходящ и за Двата Пола;
 • Лесен за Ползване;
 • Няма Данни за Наличието на Противопоказания;
 • Достъпна Цена и Дискретна Поръчка и Доставка в България;

Nota Bene! Фактът, че няма сигнали за неприятни странични ефекти, не означава непременно, че такива няма да възникнат индивидуално. Спазвайте стриктно инструкциите за употреба на вибрационния колан EMS Trainer, приложени в търговската опаковка!

Как да Поръчам EMS Trainer? Цена

Как да Поръчам EMS Trainer - ЦенаЖелаещите да закупят средството могат да го направят през официалния уебсайт на продукта. Те попълват свое име и актуален телефонен номер във формуляра-заявление. Представител на дистрибутора се свързва с тях, за да се уточнят детайлите. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Различните промоционални кампании позволяват био-козметичното изделие за подчертаване на мускулатурата EMS Trainer да бъде закупено с отстъпка от автентичната стойност.

Физическите Упражнения Активират Метаболизма!

EMSTrainer отзиви, мнения, България

Редовното раздвижване и тренировки подпомагат всички процеси в тялото. Те забързват метаболизма, тонизират и подобряват настроението. Ако искате да поддържате добра форма, трябва да ги комбинирате и с природосъобразен режим на хранене. Не пренебрегвайте този факт!

Накратко: Електростимулиращия колан за въздействие върху мускулатурата EMS Trainer използва естествен метод на действие. Той повлиява тялото по-добре от други алтернативни средства.

ОБНОВЕНО: EMS Trainer вече не се продава, поради липса на интерес и отзиви от него. За отслабване и стягане на тялото бихме ви препоръчали ReduSlim. Хранителна добавка под формата на капсули с абсолютно натуарлен състав.

Leave a Reply