Chocolate Slim – Сладкият Начин да Контролираме Теглото

чоколет слим българияChocolate Slim е хранителна добавка, която звучи и изглежда изкушително. Но нейният натурален състав има за цел да се бори тъкмо с изкушенията. Това е разтворима напитка с внимателно подбрани компоненти, чиято цел е да улесни топенето на излишните мазнини.

Но възможно ли е наистина да влезем във форма с помощта на нещо шоколадово? Това сладко изкушение е сред един от основните виновници за трупането на килограми и макар да е важна част от ежедневието на повечето дами, че и господа, често бива винено за закръглените форми. Всичко това се дължи на факта, че шоколадът е богат на калории.

 

В действителност, шоколадът има профилактично действие върху сърдечно-съдовата система. Какаото е богато на антиоксиданти и пречи на натрупването и развитието на бактерии в устната кухина. Това, че шоколадът разваля зъбите, е мит.

Важно!

Всичко в прекомерни количества е вредно. Но консумиран умерено, дори шоколадът може да има благотворен ефект, както върху цялостното здравословно състояние, така и върху фигурата.

Chocolate Slim е хранителна добавка с доказано качество, която утилизира силата на какаото и шоколада, за да ви вкара във форма. Диетичният инстантен шейк е комбинация от съставки, които взаимно увеличават иначе индивидуалните си ефекти върху организма.

Какво Представлява Chocolate Slim?

Инстантният шейк е хранителна добавка, която комбинира напълно натурални съставки. Те са подбрани внимателно от екип от професионални диетолози и нутриционисти, така че да имат, както ясно изразени индивидуални ефекти върху излишните килограми, така и да усилват ефектите си взаимно, когато са в комбинация. Сред основните съставки са:

  • Зелен чай – доказано ефективен срещу наднорменото тегло, зеленият чай потиска апетита и възобновява нивата на енергия, като същевременно улеснява извеждането на излишни калории от организма.
  • Акай бери – плодчетата са богати на цианидин, вещество, което не позволява натрупването на мазнини, и освен това са страхотен антиоксидант.
  • Годжи бери – специално тези берита са особено популярни като средство за отслабване, тъй като са най-силното средство срещу натрупване на мазнини и разрушаването на мастни отлагания.
  • Какао – натуралното какао ускорява процеса по извеждането на мазнините от тяло, укрепва имунната система, докато отслабвате, задоволява желанието за сладко и контролира апетита, като същевременно поддържа нивата ви на енергия. Какаото също ще ви направи по-щастливи и ще ви достави удоволствието от шоколада, без всъщност да приемате калориите.
  • Чиа – семената от чиа се грижат за това да имаме винаги пълни енергийни запаси, и подобно на беритата предотвратяват отлагането и натрупването на мазнини в организма.
  • Рейши – това е гъба, добре позната с ефекта си върху излишните килограми. Екстрактът от нея балансира обмяната на веществата, стимулира метаболизма и контролира нивата на холестерол в тялото.

С други думи, комбинацията от съставки в Chocolate Slim осигурява полезни енергийни запаси, грижи се за разбиването на натрупаните мазнини, стимулира организма да ги извежда по-бързо и контролира апетита. Това показва, че ако подходите сериозно към приемането на шейка, процесите в тялото ви ще се забързат, а теглото ви ще бъде поставено под контрол.

Chocolate Slim Състав

Прием и Ефекти на Инстантния Шейк. Инструкция за Консумация

Препоръчаният срок на прием на Chocolate Slim е от 2 до 4 седмици, като всичко зависи от това колко искате да отслабнете. Освен това, дозировката за мъже и жени е различна. Съответната доза се разтваря в 250мл вода или мляко:

  • За дамите – 1-2 лъжици;
  • За господата – 2-3 лъжици;

Шейкът трябва да се пие два пъти дневно. Задължително сутрин, вместо закуската. Вторият прием може да замести както обяда, така и вечерята, като изборът е ваш. Chocolate Slim съдържа достатъчно елементи, които да ви набавят необходимите вещества, вместо храна.

Ако се придържате към инструкциите за прием, бързо ще забележите ефектите от инстантната напитка и нейните съставки. Шейкът също така ще спомогне за изглаждането на кожата и ще предотврати появяването на така неприятния целулит.

В допълнение към това, може да разчитате, че Chocolate Slim няма нежелани странични ефекти, тъй като не съдържа примеси, ГМО, химикали и оцветители. Натуралната формула на шейка е разработена внимателно за постигане на максимален ефект по възможно най-естествения начин.

Мнения и Отзиви за Чоколет Слим Онлайн

След като вече се е наложил на пазара, решихме отново да проверим репутацията в потребителските коментари за Chocolate Slim. Мненията и коментарите са навсякъде и са впечатляващи. Няколко миски и поп-фолк певици превъзнасят изкушението във мненията си за Чоколет Слим. Разбира се те могат да бъдат и рекламни лица, затова се задълбочихме. Най-ценни бяха отзивите от диетолозите – те първоначално отказваха да коментират – но в личен разговор с охото споделяха, че оценяват високо продукта. Все пак има алтернативни продукти, които големите фармацевтични компании промотират силно и затова диетолозите не желаеха официално да излезнат със становище.

Chocolate Slim – Цена, Поръчка и Доставка в България

Ако търсите хранителна добавка, която може да ви помогне да се вталите без да се подлагате на строги диети или тежки упражнения, то шоколадовият инстантен шейк може да бъде тя. За да поръчате вашата опаковка, посетете официалния сайт на лицензирания дистрибутор и попълнете формата.

Как да Поръчаме Chocolate Slim?

На този етап, може да се възползвате от временна промоционална кампания и да се сдобиете с опаковка от шейка на половин Chocolate Slim цена. С 50% намаление от цената, може да получите Chocolate Slim за 80лв. Това е едно от най-добрите съотношения между цена и качество, на които може да попаднете сред продуктите на пренаситения пазар. Може и цената да ви изглежда малко висока, но чистотата и концентрацията на екстрактите в сладкия Чоколет Слим са много по-високи от други алтернативи. От тази гледна точка и от резултатите които сме видели и прочели из форумите излиза, че цената си струва.

Заявката ви за поръчка ще бъде обработена в максимално кратки срокове и ще бъде изпратена на посочен от вас адрес. Заплащането се извършва при получаване на пратката. Преди финализирането на вашата поръчка, ще можете да се свържете с представител на дистрибутора и да зададете допълнителни въпроси за информация, която ви интересува.

Най-Сладкото Изкушение Вече е Съюзник!

Chocolate Slim застава на ваша страна в битката с натрупаните килограми и ви дава удоволствието на шоколада едновременно. Така няма да приемате вредни излишни калории и в същото време ще сте пълни с енергия и живот!

Две чаши на ден и съвсем скоро ще започнете да се чувствате по-добре в кожата си. Следващата стъпка към идеалната фигура е ваша отговорност!

Leave a Reply