SirtFood Diet капсули за отслабване – цена и ефект

SirtFood Diet капсули БългарияSirtFood Diet e иновативно средство за горене на подкожни мазнини. То пристига под формата на капсули в помощ на вашата диета, режим за отслабване и фитнес тренировките. Продуктът е наличен на достъпна цена и разполага с бърз и отличен ефект без значение от пола, възрастта и първоначалното телесно тегло. Вижте повече детайли в нашето продуктово ревю.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

SirtFood Diet хранителна добавка – резултати и ефект

SirtFoodDiet

SirtFood Diet е хранителна добавка от ново поколение и без аналог на пазара. Тя действа бързо и спомага за максимално ефективни резултати по време на вашата диета. Всъщност, SirtFood Diet ефект ще настъпи и без да се лишавате от храна – в количествен и качествен план. Този продукт спомага за редуциране на подкожните мазнини. Той стимулира клетките в тялото да произвеждат енергия от консумираната от вас храна. По този начин, ден след ден и без капки усилия в залата (физически упражнения) или в кухнята (харчене на пари за скъпи диетични продукти) вие ще губите излишната телесна маса и ще изглеждате като истински фотомодели.

В допълнение официалният дистрибутор изброи и следните СтирФууд Дайът резултати, които да очаквате след завършване на пълния курс за естествено влизане във форма:

 • С до 90% по-малко подкожни мазнини, които не само ви правят дебели и тромави, но и поставят в риск функционалността на вътрешните органи и цели системи от такива.
 • Повече енергия, сила и мотивация за работа и за всички ваши ежедневни дейности.
 • Нормализиране на апетита без каквато и да е вреда върху организма и блокиране на хормоните, които отключват желанието ви за сладки, тестени и вредни храни.
 • Намаляване на нивата на кръвната захар и предпазване на сърдечно-съдовата система от усложнения в следствие на затлъстяване.
 • Сваля поне два размера в рамките на един курс.
 • Не само по-ниско тегло, но и стегнато тяло, развита мускулатура и заличаване на целулита.
 • Възвръща вашето самочувствие в секси дрехи, на плажа и пред половинката ви.

Кратко Описание на Сиртфуд Диета таблетки

SirtFood Diet Цена59 лв.
Къде да Купя?Официален Сайт Тук
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

SirtFood Diet състав и съдържаниеSirtFood Diet състав

SirtFood Diet състав се отличава с безвредните си агенти и липса на каквито и да е оцветители, изкуствени подсладители, химикали или ГМО. Това е изцяло органично съдържание, базиращо се на натурални екстракти, природни комплекси, витамини и други полезни нутриенти, съдействащи за подобряване на метаболизма и детоксикиращи тялото от свободните радикали, затрудняващи нормалното производство на енергия от консумираната от вас храна. По време на нашия разговор с официалния дистрибутор за България СиртФууд Дайът съдържание бе определено като комбинация от билки със стимулиращо действие върху способността на тялото да изгаря мазнините около вътрешните органи.

Вижте кои са активните ингредиенти в иновативния SirtFood Diet състав:

 • Екстракт от глухарче. Намалява подуването и спира задържането на вода. Спомага за разграждането на мазнините. Увеличава нивата на енергия в тялото и стопира постоянното усещане за глад, особено в ситуации на стрес и умора.
 • Естествен глюкоманан. Ускорява метаболизма и намалява риска от претоварване на храносмилателния тракт. Поддържа виталните показатели в тялото. Регулира показатели като кръвна захар и общо количество подкожни мазнини. Има общ тонизиращ ефект върху тялото, особено върху мускулите.
 • Екстракт от гроздови семки. Увеличава нивата на ендофрин с тялото, с което елиминира така наречения емоционален глад. Спомага за по-добрите резултати в залата, ако тренирате с цел отслабване. Позволява по-бързото превръщане на калориите в енергиен запас за организма.
 • Екстракт от водна лилия. Изкарва излишните течности и токсини от тялото. Увеличава естествения приток на енергия. Намалява усещането за умора и спомага за добрата мотивация и физическата активност. Не на последно място, този екстракт подобрява дейността на червата и регулира човешката микрофлора.
 • Екстракт от зелен чай. Изгаря подкожните мазнини и успешно се бори с целулита и отпуснатата кожа. Ускорява процеса по натрупване на мускулна маса. Спомага за предпазване от йо-йо ефекта след драстично отслабване.

Какво е SirtFood Diet като формула?

Какво е SirtFood Diet най-лесно може да се разбере, ако разгледаме неговата формула. Тези капсули действат по съвсем различен от механизма на всички таблетки и хапчета за отслабване в кварталната аптека. Обикновено при тях ефектът (ако такъв изобщо настъпи) се проявява скоростно и в големи мащаби. Той обаче е нетраен и се превръща в йо-йо ефект след спиране на въпросната терапия. При иновативната SirtFood Diet формула нещата стоят по съвсем различен начин. Първо, продуктът прочиства цялото тяло, за да позволи на клетките да се съвземат от задръстването с токсини и да се активират за производство на енергия. След това, капсулите елиминират и излишните течности, с което се премахва ефекта на подуване. Така се стига до основното действие на революционната СиртФуд Диета формула – да гори мазнини и то 24 часа в денонощието, тоест постепенно. Но най-вече с дълготраен ефект, който ще се запази и след прекратяване на капсулите.

SirtFood Diet инструкция и дневна доза

Сиртфууд Дайет

SirtFood Diet инструкции са специални указания за прием. Важно е преди да започнете да използвате капсулите, да ги прочетете внимателно. Спазвайте всичко написано в предоставената листовка. Имайте на предвид, че в България тя се предлага и в превод на български език, за да сте наясно с дневната доза и начина на прием в детайли.

Вижте накратко за какви СиртФуд Диета инструкции става дума:

 • Продуктът се разпространява под формата на капсули. Те са пригодени за орален прием.
 • Моля, по никакъв повод не превишавайте дневната доза. Това може да е опасно за вашето здраве, а и няма да доведе до ускоряване на процеса на отслабване, защото формулата работи постепенно и с натрупване, за да постигне максимално трайни резултати.
 • Препоръчителна дневна доза: 2 капсули на ден.
 • Как се приема SirtFood Diet? – Пийте по две капсули на ден, сутрин по време на закуска, с много течности. Това е достатъчно количество от активните съставки, да активират 24-часово непрекъснато горене на мазнини, дори когато тялото ви е в покой.
 • Минимална продължителност на един курс: 3 месеца.
 • Ако искате да подобрите резултатите си, може да продължите да пиете капсулите и след 3-месечния период.
 • Минимално количество свалени килограми за един терапевтичен курс: 20 килограма.

Вземи с -50% Намаление от Цената

Странични ефекти и противопоказания

SirtFood Diet странични ефекти не са били наблюдавани по време на официалните клинични тестове в България. У нас това проучване трае малко повече от три месеца, в което участваха 3444 доброволци. В края на изследването никой не се е оплакал от странични ефекти. Имайки на предвид, че участниците са с различна възраст, пол и здравословно състояние, а също така и по информация на продуктовия производител, SirtFood Diet противопоказания няма. Всеки може да използва тези капсули, без предварително да се консултира с лекар или диетолог. Тъй като това не е лекарство, а хранителна добавка за добра форма и прочистване на тялото, за да направите онлайн поръчка, не е нужно да представяте рецепта.

SirtFood Diet коментари и мнения в бг мама

SirtFood Diet мнения коментари България Цена

SirtFood Diet коментари можете да намерите в мрежата още сега. Това са мнения не просто на реални потребители, а на хора, преминали през 3-месечната терапия и са постигнали завидни резултати. В бг мама SirtFood Diet е определен като „най-доброто средство за отслабване без диети и спорт“. В редица дискусии в най-популярния онлайн форум в България този продукт се споменава в коментари с препоръки и указания колко време да се пие, колко килограма се свалят за месец и т.н. По това, което прочетохме в наличните отзиви, средно за 3 месеца се свалят около 25 килограма и то без нуждата да се намалява количеството и типа консумирана храна. Вижте още мнения и коментари от бг мама:

 • СтирФууд Дайът работи. Поне аз мога да кажа какво постигнах. За три месеца свалих 34 килограма. Но отслабването не беше рязко, а постепенно, затова и кожата не се отпусна. Забелязах, че по задните части целулитът се е изчистил. Същото мога да кажа за акнето от лицето. Явно за всичко са ми пречели токсини и задържането на вода. Между другото, от втория месец усетих много по-малък апетит към вредни неща като кифлички, вафлички и пържени храни“
 • Като общопрактикуващ лекар смело мога да заявя, че в 80% от болестите днес се дължат на стрес и на затлъстяване. Сам по себе си стресът също може да отключи синдрома на задържане на вода и невъзможност за сваляне на килограми дори при строга диета. Ето защо препоръчват тези капсули. Те намаляват токсините и излишните течности в тялото и ускоряват естественото му свойство да гори калории и мазнини“
 • Супер продукт. И е на много добра цена. Свалих вече 14 килограма за 18 дена! Препоръчвам!“
 • В края на курса бях вече размер С, а започнах с дънки XXL. Това е невероятно. И освен това не коства нищо. Не е нужно да се потите в залата или да спирате с тестените храни. Просто не забравяйте сутрин да изпивате по две капсули!“
 • Харесвам продукта не само защото действа, но и защото няма странични ефекти. Получавах диария от повечето хапчета за отслабване, които съм пила досега…!“

SirtFood Diet цена България

SirtFood Diet цена България

SirtFood Diet цена е много добра. В България тази цена е променена през 2024 година. Видяхме, че в момента има една промоционална цена. Тя включва специална отстъпка от цели 50%. За да получите офертата, не е нужно да предоставяте промо код или да купувате по-голямо количество капсули. Освен това в България всяка опаковка SirtFood Diet е с безплатна доставка. Без значение докъде е вашата онлайн поръчка, ще я получите на отлична цена и с безплатен транспорт. В следващите редове ще ви дадем и информация за това как да направите вашата онлайн поръчка.

Сиртфуу Диета – аптека, Фрамар, eMag или официален сайт?

SirtFood Diet в аптека, Фрамар и eMag не бива да се търси и купува. Причината е, че на тези места не можете да откриете оригинала. За съжаление, след огромния успех на тези капсули, на пазара в България се появиха множество фалшифицирани продукти със същото име. Особено често разпространени са те в почти всяка аптека, Фрамар и eMag. Единственото място, в което можете да купите оригинала, е българският официален сайт. Именно там ще видите и цена с отстъпка от 50%. Ето как да направите SirtFood Diet онлайн поръчка:

 • Влезте в този официален сайт
 • Разгледайте информацията за продукта и прочетете още коментари
 • Намерете формата за поръчка и я попълнете с имена и телефонен номер
 • Не е нужно да предплащате нищо, а да изчакате да ви се обадят за потвърждение на вашата онлайн поръчка
 • В рамките на 5 дена от потвърждението ще получите доставка
ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: SirtFood Diet капсули са създадени за трайно, без йо-йо ефект и безопасно отслабване. Този продукт се продава на добра цена в България. В бг мама коментари и мнения го определят като евтин и с дълготрайни резултати.

Поръчай Сега

Leave a Reply