Fungalor – Здрави и Красиви Крака

Fungalor опаковкаFungalor е крем от ново поколение, който се бори с гъбичните инфекции. Той притежава мощна натурална формула с естествени съставки, които отстраняват както резултатите, така и самата микотична инфекция.

Пазарът изобилства от подобни препарати, тъй като гъбичките са сериозен и много неприятен проблем. Близо 1/5 от населението на Земята се състои от приносители на заразата.

А да се развие гъбична инфекция е обезкуражаващо лесно. Уязвимостта към гъбички не е сезонно обособена и се дължи на ред причини. Сред тях са:

 • лошата хигиена обилното потене на стъпалата;
 • ходенето боси в бани и плувни басейни;
 • слагането на чехли, пантофи или обувки, носени от заразен с гъбички;
 • стегнатите обувки и дебелите чорапи през зимата, което пречи на краката да дишат;
 • ходенето боси дори на плажа през лятото също е идеална възможно да развием гъбички.

Fungalor в Борбата с Гъбичките

Микозата – т.нар. гъбична инфекция, е състояние, при което инфекция води до сериозни проблеми за краката ни. Гъбичките са съпътствани от остра неприятна миризма, силен сърбеж, зачервяване. По-сериозните състояния водят до лющене и нацепване на кожата, до момент, в който се образуват и рани. А през тях могат да проникват и други бактерии, които допълнително да влошат състоянието и цялостното ни здраве.

За да се предотвратят такива неприятни ситуации, а и за да се третира самото състояние, специалисти в областта на гъбичните инфекции и дерматологията са разработили патентованата формула на препарата Fungalor.

Как да разпознаем проблема?

Когато се появи силна неприятна миризма и дразнещ сърбеж, гъбичната инфекция вече е факт от доста време. Някои от първите признаци за възможен проблем са побеляването на кожата на стъпалата, напуквания по стъпалото и по тънката ципичка между пръстите, а плочките на ноктите се раздуват и втвърдяват.

Гъбичките изискват незабавна реакция, за да се предотврати влошаване на състоянието. Fungalor може да действа както активно средство за премахване на инфекцията, така и като превантивно средство, което да поддържа стъпалата ви свежи и здрави.

Гъбички по краката

Състав и Свойства на Крема Fungalor

Тайната на ефективността на препарата срещу гъбички се крие в неговия мощен натурален състав. Разработчиците на формулата са подбрали внимателно съставките, така че да имат както силно индивидуално действие, така и мощен комбиниран ефект. Ето ги и тях:

 • Хвощ – екстрактът от хвощ е познат с лековитите си свойства от древността. Той има силно изразен антимикотичен ефект, като в същото време контролира степента на потене, така че гъбичките да не се разпространяват.
 • Прополис – прополисът също е мощно антибактериално средство, богато на витамини B, A, C и E, което има имуностимулиращо и противовъзпалително действие. Той е най-верният ви съюзник, когато става дума за унищожаване на бактерии и вируси. Освен това, той се грижи за освежаването и обновяването на кожата и премахването на неприятния мирис.
 • Ундециленова киселина – това е вид мастна киселина, която се добива от рициновото масло. Има ясно изразен антимикотичен ефект, използва се както за спиране на развитието, така и за премахването на гъбични инфекции.
 • Салицилова киселина – салициловата киселина е добре позната като противовъзпалително средство и открай време се включва в състава на антимикотичните решения като Fungalor.
 • Чаено дърво – маслото, което се извлича от Melaleuca Alternifolia, бива потвърдено като силно антибактериалните средство през 1920г. Оттогава насам има широко приложение в борбата с гъбичните инфекции. Има дезинфектиращо действие и е изключително богато на полезни подхранващи вещества.
 • Мащерка и Розмари – маслата от мащерка и розмарин подсилват формулата на крема и подпомагат възстановяването по няколко начина. Възстановяват здравето на кожата и оказват антисептичен ефект върху нея, благодаря на богатия си витаминен състав.
 • Чесън – екстрактът завършва мощното антимикотично действие на крема, благодарение не богатия си състав, включващ витамини, аминокиселини и ензими.

Нежни и Бързи Резултати за Здрави Крака

Крака на плажа и Fungalor опаковка

Богатата формула на крема Fungalor осигурява мигновено облекчение на проблемите с гъбичките. Използвайки го според инструкциите за употреба, може да очаквате следните резултати:

 • премахване на сърбежа;
 • намаляване на потенето;
 • заздравяване на наранената кожа;
 • премахване на люпенето на кожата;
 • омекотяване на кожата и придаване на нежност;
 • старателно отстраняване на инфекцията;
 • предотвратяване на повторната ѝ поява;
 • елиминиране на неприятната миризма.

За да постигнете желаните резултати от употребата на Fungalor, придържайте се към инструкциите за употреба. Нанасяйте върху засегнатите зони веднъж дневно. Слагайте достатъчно, за да се образува тънък слой, и оставете мазилото да действа.

Практически Съвет:

Хубаво да нанасяте крема само върху предварително измити крака. Използвайте антибактериален сапун и подсушете с мека кърпа. Чистата кожа осигурява по-добра пропускливост, което гарантира по-доброто проникване на Fungalor за по-добри ефекти.

Fungalor – Цена и Доставка

Автентичният крем може да бъде поръчан само от официалния сайт на лицензирания за България дистрибутор. Ако поръчате от друго място, рискувате да се сдобиете с фалшификат. Само на официалния сайт ще можете да се възползвате и от 50% отстъпка и да закупите препарата на цена от 69 лв.

Доставката се извършва в рамките на няколко работни дни, като това става с куриер до посочен от вас адрес. Заплащате при получаване. Допълнителни въпроси можете да отправите към екипа на дистрибутора, които ще се свържат с вас, за да уточните подробностите около покупката.

Свежите и Здрави Крака Винаги са на Мода!

Нежни крака, Fungalor опаковка

Няма нищо по-отблъскващо от неприятен мирис, разнасящ се от краката, а досадният сърбеж, който се появява при гъбична инфекция може да е влудяващ. Погрижете се за здравето и красотата на вашите крака с помощта на антимикотичния препарат Fungalor. Изпитайте свежест отново, бързо и лесно!

Leave a Reply