Idealica – Билкова Формула за Повлияване на Апетита!

Капки IdealicaIdealica представлява натурален разтвор, чиято формула включва единствено билкови екстракти. Те са познати със своите свойства, че могат да бъдат добри помощници за повлияване на апетита. Основните съставки са описани от производителя като активни извлечения или екстракти. Изключително и само растения – зърна на зелено кафе, листа на зелен чай, черномой, рамбутан, кивано и аминокиселината L-карнитин. Приемът на капките за въздействие върху усещанията за ситост и глад следва да е съобразен с инструкциите за безпроблемна употреба. Консумацията се осъществява по 2 (два) пъти на ден, като в 100 – 120 мл. чаша с вода или фреш се разтварят 20-25 капки и се пият около половин ас преди ядене.

Билките за въздействие върху усещането за нужда от консумация на храна с натурални екстракти могат да бъдат открити в Idealica и закупени през официалния уебсайт на едноименния производител. Няма го нито в аптеките, нито в онлайн порталите за дигитална продажба от типа на eBay, eMag и Amazon. Отзивите, оценките и мненията за качеството на продукта и способността му да въздейства на организма по положителен начин, представлявайки добро допълнение към поддържането на редовен режим на хранене и тренировки, са предимно одобрителни. Няма данни за възникване на противопоказания в онлайн форумите.

Idealica, жена

Какви са Общите Черти на Зеленото Кафе и Зеления Чай?

Онова, което обединява зеленото кафе и чай, не е само типичният цвят, а и способността им да повлияят по позитивен начин на нежната и лесна детоксикация на организма и процесите по безпроблемното извеждане на вредни вещества от тялото. Разбира се, потребителите следва да имат предвид, че това не са ‘магически’ средства. Приемът им следва да е съобразен с индивидуалните нужди и да бъде част от по-комплексна програма за хармоничен контрол на теглото.

Но-какви са по-конкретните свойства на двете полезни растения и техните екстракти? Зеленият чай, известен още и с неговото латинско наименование – Camellia sinensis, е прилаган като здравословна и природосъобразна напитка от векове. Действието му е ободряващо и подобно на това на кофеина, но не включва негативните странични реакции, от типа на сърцебиене и световъртеж.

Основните му положителни качества са:

 • Наситено с полезни катехини и антиоксиданти.
 • Повлиява по положителен начин на работата на сърдечно-съдовата система.
 • Допринася за процесите, свързани с извеждането на токсини от дебелото черво и стомашно-чревния тракт.
 • Има позитивно въздействие върху метаболизма.

Зеленото кафе може да идва от всеки сорт на топлата енергизираща напитка, тъй като тези зърна са неизпеченият вариант на обикновените. Те са и значително по-благоприятни за организма, запазвайки високата концентрация на кофеин. Свойствата му са:

 • Подчертава усещането за бодрост, паметта и способността за концентрация.
 • Наситено с антиоксиданти и хлорогенна киселина, която може да активира процесите, свързани с разграждането на мазнините.
 • Въздейства положително на метаболизма, състоянието на кожата и дневния тонус.

Idealica, зелен чай

Бързи Съвети за Приема на зелено Кафе и Чай:

Ако сте решили да прилагате чист екстракт от зелено кафе или чай, или те присъстват като основен компонент в някой продукт за повлияване на апетита, който прилагате, то трябва да имате предвид няколко фактора.

 1. Ако пиете по 1-2 чаши обикновено кафе всеки ден, то може би ще ви се наложи да приемате по-високи количества от зелено кафе и чай, за да регистрирате положително повлияване на апетита.
 2. Подходящата дозировка на прясно сварен зелен чай на ден следва да е между 8-10 чаши, за да получи организмът ви необходимата концентрация от полезни вещества.
 3. Когато приемът е под формата на добавка към седмичния хранителен режим, то започнете с по-малко количество и увеличете дневната консумация до не повече от 750 мг. при нужда.

Нека обърнем повече внимание на билковия разтвор за ситост Идеалика. Интернет форумите за природосъобразен начин на живот включват голям брой мнения, отзиви и коментари за този продукт и неговия състав, като голяма част от тях са с одобрителен тон. Нека научим, как точно работи.

Idealica, жена подбира зеленчуци от хладилник

Какво Са Капките с Екстракт от Зелено Кафе и Чай Idealica?

Здравословното влизане във форма включва няколко важни компонента – редовни тренировки, хранителен режим, който е съобразен с индивидуалните нужди на организма, и натурални способи за подчертаване на метаболитните процеси. По думите на неговия производител, това средство за въздействие върху дневния тонус и положително повлияване на апетита включва био-екстракти от билки и растения, които биха могли да благоприятстват работата на тялото и организма.

Натуралните Съставки и Билки имат следните характеристики:

 • Възможност за Положително Повлияване на Апетита и Процесите в Тялото;
 • Благоприятстване на Извеждането на Токсините Извън Тялото;
 • Достъпна Цена в България, Съобразена със Стандарта за Живот У Нас;
 • Удобна Процедура По Доставка от Врата До Врата;
 • Без Индикации за Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възникването на странични ефекти след употребата на разтвора за повлияване на усещането за нуждата от консумация на хранителни изделия Idealica не означава непременно, че е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се стриктно към инструкциите за употреба, приложени в търговската опаковка. Разтворете между 20-25 капки в чаша вода или фреш и приемайте до 2 (два) пъти дневно, приблизително 30 минути преди хранене. Комбинирайте с подходящ режим на упражнения и следете за спазването на природосъобразен хранителен режим!

Кои Са Био-Съставките във Формулата на Билковия Разтвор Idealica?

Idealica, зелено кафе, сантиметър

Производителят на тези капки с билки за позитивно въздействие върху усещанията за ситост и глад описва неговото съдържание като органично. Акцентувано е на билковите и растителни екстракти. Всички те са с подчертана способност за благоприятстване на процесите, свързани с детоксикацията на тялото от вредни вещества.

Неговият състав трябва да се състои от:

 • Екстракт от Плода на Рамбутан: Произхожда от Азия и съдържа голям брой полезни вещества. Като витамин С, калций, фосфор, желязо, фибри, въглехидрати, мазнини и протеини. Участва в процесите по намаляването на концентрацията на вредни мазнини в тялото, регулиране на холестерола и хармонизиране на нивата на кръвна захар.
 • Екстракт от Черномой: Допринася за активирането на процеса аденилат-циклаза, който отговаря за разграждането на липидите.
 • Екстракт от Кивано: Наричано още ‘африканска краставица’ и наситено с полезните Витамини A, C и E, калий, желязо, натрий, магнезий, фосфор, мед, цинк и калций. Семената му включват високи концентрации на линолова и олеинова киселина. Има антиоксидантно, противобактериално, антисептично и лаксативно действие. Ободрява и въздейства положително на когнитивните способности.
 • Екстракт от Зелено Кафе: Съдържа голям брой антиоксиданти и хлорогенна киселина. Допринася за позитивното повлияване на апетита, детоксикацията и свежото състояние на кожата.
 • Екстракт от Зелен Чай: Наситен с голям брой антиоксиданти и катехини, пречистват организма и въздействат върху метаболитните процеси.
 • L-Карнитин: Широко известна аминокиселина, която придава допълнителна енергия.

Idealica – Мнения, Коментари и Отзиви за Натуралния Разтвор с Формула за Отслабване и Горене на Мазнини

Натуралният разтвор Idealica има формула за отслабване, която е разработена специално от производителя му. Именно това води до множеството положителни Idealica мнения и отзиви, които срещаме в Интернет форуми като „БГ Мама“. В Европа, особено Италия, био-продуктът е още по-популярен и събира известна доза положителни впечатления, изказвани в множество клиентски мнения. Макар и някои потребители да не изглеждат сигурни за закупуването на продукта, други споделят доволни мнения и отзиви, препоръчвайки био-разтвора. Ето от какво са останали впечатлени те:

 • Формула, Благоприятстваща По-Лесното Отслабване и Влизане във Форма по Естествен Път;
 • Натурални Съставки, Ускоряващи Метаболизма и Правилното Усвояване на Вещества;
 • Детоксикира, Спомага за Контрола на Апетита и Глада;
 • Лесен за Прием под Формата на Разтвор (Капки), Добавящи Се към Вода;
 • Достъпна Цена на Територията на България и Европа, Спрямо Високата Концентрация на Продукта;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация, свързана с негативни странични ефекти и противопоказания в клиентски мнения и отзиви, не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Клиентите трябва внимателно да следват инструкциите за употреба, включени в опаковката. Не бива да се надвишава максималния дневен прием, определен от производителя.

Как Да Поръчам Idealica на Достъпна Цена в България?

Idealica капки, жена с мегафон

Вече обяснихме, че капките с екстракт от зелено кафе и чай Idealica могат да бъдат поръчани единствено чрез попълването на основни лични данни в дигитален формуляр на официалния сайт. Само така клиентите могат да са сигурни, че ще получат оригиналният продукт, а не имитация. Те трябва да бъдат внимателни и да оставят актуален телефонен номер за връзка с представител на компанията-дистрибутор. Методът за плащане е чрез наложен платеж (на ръка при доставката). Текущата промоция позволява разтворът да бъде закупен с -50% отстъпка от оригиналната цена. По време на телефонния тразговор попитайте и за количествени отстъпки, при покупка като подарък за приятел/ка.

Похапвайте от Всичко, Но Умерено!

Стига здравословното ви състояние да не го налага, не се лишавайте изцяло от продуктите в нито една хранителна група. Тялото има нужда и от ограничено количество мазнини. Те спомагат за терморегулационните процеси вътре в него, както и от комплексни въглехидрати, от които да извлича енергия. С предприемането на необходимите физически активности ще успеете да ги изгорите в кратки срокове. Един от най-важните съвети са да прилагате био-козметични изделия с натурални екстракти.

Накратко: Капките с екстракт от зелено кафе и чай Idealica могат да повлияят на усещането за ситост по по-положителен начин от други алтернативи на пазара.

Leave a Reply