Детоксикация на Организма – Нежно и Лесно!

Детоксикация на Организма

Животът в съвременния свят става все по-труден, все по-сложен и все по-затрудняван от всевъзможни фактори. Стресът, замърсената околна среда, пълните с химикали, консерванти и оцветите храни, ГМО продукцията, лошите навици като тютюнопушене и пиене водят до трайни изменения в организма ни.

В повечето случаи, тези фактори способстват за проникването и настаняването на различни паразити и бактерии в телата ни. Тяхната дейност често води до бактериална интоксикация, а тя от своя страна – до редица проблеми.

Духът ни не може да бъде здрав, ако тялото ни не е такова. Затова и хората търсят начин да се освободят от паразитната интоксикация.

Имайте предвид…

Наличието на паразити в тялото често бива пренебрегвано. Главно защото симптоматиката на бактериална интоксикация наподобява настинка или стомашно разстройство. Хората се впускат в третиране на симптомите без да осъзнават, че проблемът ще си остане вътре в тях. Затова е важно да наблюдавате организма си внимателно и при първия признак на проблем да опитате да подобрите състоянието си с промяна в някои от навиците си.

Детоксикацията е промяна на начина на живот, с цел прочистване на организма. Посредством нея, ние можем да се освободим от вредоносните бактерии и паразити, окопали се в органите и тъканите ни. Деток може да се направи и в домашни условия, бързо и лесно с помоща на натурални продукти, като Start Detox 5600. Но как можем да разберем, че се нуждаем от детокскикация?

4 Признака на Паразитната Интоксикация

Както вече споменахме, симптоматиката може да бъде лесно сбъркана с нищо и никаква настинка, или просто да бъда възприета като временно неразположение. Но не бива да пренебрегвате възможността да става дума за бактерии и паразити.

Ето кои са най-честите резултати от токсините на тези организми, когато започнат да развиват дейност в телата ни:

 • Срив в имунната система – ако ви се струва, че боледувате необичайно често, то това вероятно се дължи на паразити или бактерии, които водят до инфекции и нарушаване нормалната функция на организма;
 • Хронична умора и нервност – натрупването на токсини в организма води до нарушения в метаболизма. В резултат на това, организмът ни губи способността да преработва добрите калории и да натрупва енергийни запаси. Затова и се чувстваме постоянно изтощени, в същото време се нарушава качеството на съня ни и може да изпитваме моменти на нервност.
 • Стомашни и храносмилателни проблеми – наличието на паразити и бактерии води до нарушаване на чревната микрофлора. В резултат на паразитната интоксикация може да страда от диария или запек, придружени със стомашни болки и спазми.
 • Податливост към алергии, отключване на такива – спадналият имунитет в резултат на натрупалите се токсини ни прави уязвими, могат да се получат обриви, екземи и други кожни проблеми в резултат на бактериалната активност.

Отделно от това, влошеното здравословно състояние в резултат на наличието на бактерии и паразити, може да доведе до отключването на дори по-сериозни заболявания.

Детокс – Необходим, но Лесен ли е

Детокс Ако оставим паразитите и бактериите свободно да виреят в тялото ни, рискуваме да си навлечем сериозни здравословни проблеми. Но когато стане дума за детокс и прочистване, повечето от нас си представят живот на вода и плодове.

Благодарение на развитието на съвременния нутриционизъм и диетологията, вече не е нужно да подлагате организма си на такива екстремни условия, за да се прочистите. Пазарът може да предложи редица решения за детоксикация, под формата на хранителни добавки, които да облекчат функцията на организма.

Разбира се, необходимо е да направите и някои спомагателни промени като например:

 • Да пиете повече вода;
 • Да намалите мазните и тежки храни;
 • Да избягвате пикантериите;
 • Да повишите хигиената си.

Но това са все елементи, които да подпомогнат дейността на добавката за детоксикация, на която се спрете. Професионалисти в сферата са разработили различни решения за справяне с този проблем. Има оформила се тенденция най-предпочитани да са натурални продукти с природни съставки и без добавена химия. Те могат да окажат благоприятно влияние и върху сърцето и да пречистят кръвта.

Основното, за което да гледате, когато избирате своята добавка за детоксикация, е това какъв ефект има върху организма. За да се прочистите от бактерии и паразити, е важно да се стимулира и балансира функцията на червата и черния дроб, както и на бъбреците и белите дробове. Подсиления метаболизъм ще ви помогне да се справите по-лесно с интоксикацията.

Всепризнато, един от най-добрите продукти за тази цел е добре познатите на потребителите анти-паразитен чай Паразол. Нека видим защо е един от най-предпочитаните избори.

Parazol – Анти-Паразитен Чай

Западна Европа може да се похвали с достъпа си до благотворното действие на капките. Специална технология по извличането на билкови екстракти и обработването им запазват силата на природата с цел постигане на максимални и положителни резултати.

Сега и българският потребител има достъп до тях. Те са предпочитано средство главно заради натуралния състав:

 1. Absinthi Herba – тази съставка проявява антибактериално действие. Тя елиминира токсините и паразитите, а в същото време възстановява нормалното храносмилане;
 2. Oregano Herba – билката подобрява структурата на чревната перисталтика и така балансира апетита, защитавайки тялото от повторна атака на паразити и микроби;
 3. Thymi Vulgari Herba – този био-компонент извежда бактериите и токсините от тялото и укрепва цялостната имунна система. Осигурява и превантивно действие;
 4. Mentha Folium & Anis Fructus – този рядък био-комплекс съчетава вещества, които успешно възстановяват нормалното състояние на червата. Екстрактите надеждно нормализират здравословното състояние на тялото като премахват всички неприятни симптоми и усещания – лош дъх, нередовен стомах, киселини и др.

Внимателния подбор и комбинирането действие на съставките на Bactefort подсилват имунитета и активират метаболизма ни, така че да сме способни по-лесно да преработваме веществата и вредоносните елементи да се извеждат от организма ни.

Как Паразол се Вписва в Детокс Режима ни?

Детокс Режим

Имайте предвид, че продуктът не се препоръчва за деца и бременни или кърмещи жени. Това е идеална добавка към усилията ви да прочистите организма си. Олекотете и балансирайте менюто си, подсилете метаболизма си с помощта на капките и се освободете от токсините в рамките на месец.

Можете да поръчате продукта през официалния сайт на лицензирания дистрибутор. Имайте предвид, че пазарът е пренаситен с всевъзможни алтернативи, повечето от които не са автентични. Затова не се доверявайте на имитации!

Защо се Препоръчва Детоксикация

Дори и да не изпитвате тревожни симптоми или хронична умора, прочистването на организма веднъж в месеца оказва благотворно влияние върху качеството ни на живот. Детоксикацията ни зарежда с енергия, помага на клетките да се обновят по-лесно и по-бързо, и дори помага за регулиране на теглото и метаболизма.

Детокс режимът не е въпрос просто на каприз или мода. В наши дни, прочистването е необходимост, благодарение на която можем да живеем по-добре!

Leave a Reply