Cardio Q10 – Какво Да Очакваме от Натуралните Капки?

Cardio Q10Cardio Q10 са натурални капки за повлияване на жизнения тонус, които могат да бъдат закупени без проблем на територията на България. Техният едноименен производител счита, че цената им е достъпна, но не много голяма част от наличните в Интернет форумите за сърдечно здраве мнения и отзиви на клиенти са съгласни с него. Повечето от тях не могат да си позволят да закупят продукта.

 

ОБНОВЕНО: Тъй като Cardio Q10 вече не се продава, бихме искали да ви предложим алтернативен продукт, който има много добри отзиви от потребители онлайн. Cardiform с магнезий за поддържане на нормално сърдечна дейност и предпазване от хипертония.
Макар и да липсват сериозни сигнали за наличието на противопоказания, липсата на експертна оценка и одобрение говори за значителна вероятност такива да се проявят. Поради факта, че няма такава, съставът на разтвора за благоприятстване на хармоничното протичане на процесите вътре в тялото също не може да бъде потвърден като автентичен.

Потребителите, които са закупили капките за въздействие върху усещането за добър жизнен тонус Кардио Кю10, трябва да направят всичко възможно, за да спазват наличните в търговската опаковка инструкции за употреба, ако искат да минимализират шансовете от възникването на противопоказания и странични ефекти. Продуктът не може да бъде поръчан чрез разглеждане на каталозите на веригите аптеки или онлайн порталите за продажба на стоки (Amazon, eBay, eMag). Заявката за неговата покупка се подава единствено през официалния уебсайт чрез попълването на кратък формуляр.

апарат за кръвно

Колко Опасно е Високото Кръвно Налягане?

Повечето хора имат чести оплаквания, свързани с хипертонията. Този здравословен проблем често е наричан ‘тихият убиец’ поради факта, че хората свикват да живеят с него, без да му обръщат по-сериозно внимание, докато не стане прекалено късно и не ги сполети някое от двете най-страшни заболявания на сърдечно-съдовата система – инфаркт на миокарда и мозъчен инсулт. Затова и наблягането на билки и подправки, за които се счита, че могат да пречистят кръвта, е толкова важно.

мъж, жена, cardio q10

Невинаги е лесно да се заслушаш в ритъма на собственото си сърце. Този уникален и изключително важен за живота орган, чиито клетки притежават уникалната способност да се регенерират и лекуват, често остава пренебрегван на фона на забързаното ежедневие. Сред основните причини за високо кръвно налягане се нареждат втвърдяването на стените на артериите, както и небалансираното съотношение на добрия холестерол HDL и лошия LDL. Наличието на захарен диабет, злоупотребата с алкохол и никотин също спадат към факторите, водещи към хипертония.

По-долу следват подбрани няколко любопитни факта за кръвното налягане, които е полезно всеки един човек да знае:

 • Почти винаги има разлика в кръвното налягане на двете ръце, която следва да е в допустимите 10 mmHg.
 • Повишаването на кръвното налягане и превръщането му в хипертония обикновено се случва толкова плавно с годините, че тялото се адаптира и няма почти никакви други странични симптоми.
 • По-голямата част от хората, страдащи от хипертония, имат т. нар. есенциална или първична, която се получава вследствие на генетична предразположеност, тютюнопушене, нездравословен режим на хранене и др.
 • Червеният и черният пипер са подправки, които лесно смъкват кръвното.
 • Топлото време намалява нивата, а студените температури ги повишават.

кардиограма, кардио кю10

Каква Е Ситуацията с Хипертонията У Нас?

Високото кръвно налягане е един от най-често срещаните здравословни проблеми при българина. Официалните държавни статистики сочат, че приблизително 30/100 страдат от хипертония. Децата и младежите, ненавършили 18-годишна възраст, също не правят изключение. Около 3.5% от тях са засегнати от това оплакване.

Основните причини за повишаване на нивата на артериално налягане са:

 1. Ежедневният стрес и напрежение.
 2. Тютюнопушенето.
 3. Прекомерната консумация на захар, мазни и пържени храни.
 4. Липсата на движение и физическа активност.
 5. Приемът на висококофеинови, протеинови и енергийни напитки.

Време е да се съсредоточим върху билковите капки за повлияване на жизнения тонус Кардио Кю10, чийто производител твърди, че формулата на средството за въздействие върху усещането за жизненост, дееспособност и енергичност включва убихинол. Липсата на оценка одобрение от независим експерт не може да докаже, че това е истина. В някои от клиентските мнения и отзиви, публикувани в техните коментари по онлайн форумите за сърдечно здраве, се казва, че изпробвалият продукта не е забелязал никаква положителна промяна в състоянието си.

Кратко Описание

Cardio Q10 Цена69 лв.
Къде да Купя?Изчерпана наличност
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Какво Представлява Кардио Кю10?

мъж мери кръвно

Трудно е да се каже с абсолютна конкретност, как точно работи билковия разтвор за повлияване на дневния тонус и сещането за енергичност Cardio Q10. Онлайн форумите за сърдечно здраве не разполагат с много коментари относно неговия състав и действие, а липсата на очерк от вещо в сферата лице не говори добре за произхода и автентичността на основните съставки.

Някои от оплакванията относно продукта включват:

 • Несигурност на Произхода на Основните Съставки;
 • Липса на Експертна Оценка на Действието;
 • Възможност за Възникване на Противопоказания;

Nota Bene! Макар и към момента да няма много сигнали за появата на алергии, кожни дразнения, стомашно-чревни смущения и други форми на противопоказания, липсата на оценка от кардиолог или друго експертно лице ни кара да не препоръчаме прилагането на билковия разтвор с убихинол!

Как Се Приема Cardio Q10?

сърце

Със сигурност има клиенти, които са поръчали натуралното средство за въздействие върху жизнения тонус Cardio Q10, преди да прочетат настоящото ревю, препоръките и изводите в него. Те трябва да знаят, че минимализирането на вероятността да се появят неприятни странични ефекти или друга форма на противопоказания зависи изцяло придържането към инструкциите за употреба, налични в търговската опаковка на продукта.

А те гласят, че:

 1. ½ супена лъжица от флакона на капките с убихинол (около 5 мг.) се смесват с цяла лъжица мед. Получената смес се разтваря във 100-120 мл. вода и се бърка до получаването на добра консистенция.
 2. Не приемайте повече от 1 (един) път дневно, за предпочитане – близо 30-40 минути преди хранене.
 3. Положителното повлияване на тонуса (ако има такова изобщо!) ще започне да се забелязва чак след 3-я месец на ежедневно прилагане.

Старайте Се Да Живеете По-Спокойно!

мъж с болки в сърцето

Всеки път, когато понечите да се ядосате на нещо или някого, помнете, че жертвате частица от здравето си, която може и да няма как да се възвърне. Поемете дълбоко въздух и се постарайте да се успокоите. Нищо не заслужава да намалявате качеството на живота си по този начин.

ОБНОВЕНО: Тъй като Cardio Q10 вече не се продава, бихме искали да ви предложим алтернативен продукт, който има много добри отзиви от потребители онлайн. Cardiform  с магнезий за поддържане на нормално сърдечна дейност и предпазване от хипертония.

Leave a Reply