FungaXT – Повлиява Ли Натуралната Му Формула Микотичната Кожа? Отзиви от Клиенти

FungaXT мнения в България

FungaXT представлява рол-он крем с натурална формула за благоприятстване на кожата, страдаща от онихомикоза или т. нар. гъбички. Неговият състав включва няколко натурални комплекса с екстракти от различни био-продукта с 3 степени на въздействие. След нанасяне, формулата следва да проникне в дълбочина и да окаже ползотворно влияние.

Мненията в Интернет форуми, като този на „БГ Мама“ (BG Mamma), са главно позитивни. Потребителите са доволни от органичния и комплексен състав. Какво и от начина, по който той благоприятства микотичната кожа. Коментарите и отзивите не споменават за наличието на странични ефекти, алергични реакции и противопоказания.

Важна Информация: FungaXT напоследък трупа основно негативни мнения и отзиви по онлайн форумите. Клиентите не са удовлетворени от постигнатите ефекти. Това е достатъчно основание да ви препоръчаме друга алтернатива – Exodermin. Натуралният му състав ще ви помогне да спечелите борбата с гъбичките!

Натуралният рол-он (стик) крем може да бъде закупен само от официалния уебсайт на FungaXT. Той не се предлага в аптеките, нито в онлайн магазини като Emag, eBay, AliExpress, eMag и AliBaba. От компанията-производител предприемат тези мерки заради зачестилите фалшификати на продуктите им, когато за първи път ги пускат на пазара.
Поръчката може да бъде направена бързо. Клиентите просто трябва да попълнят своите имена и актуален телефонен номер за контакт в дигиталната бланка на уеб-страницата.

Дистрибутор на рол-он крема ФунгаХТ ще се свърже с тях в кратък срок за потвърждаване на поръчката. Тогава клиентите следва да посочат и предпочитания им адрес за доставка. Могат да зададат и всеки въпрос за био-козметичното изделие, който им хрумне. Всички процедури са напълно дискретни, както и опаковката, в която пристига крема със състав за повлияване на микотична дерма. Плащането става чрез наложен платеж. Повече детайли следват в ревюто по-долу.

гъбички по краката, крем

Какво Причинява Онихомикозата и Гъбичките По Краката?

Микозата (онихомикоза) е фунгиална инфекция. Тя се проявява, когато човек влезе в пряк контакт с определен тип гъбички. Те могат да се разпространяват изключително лесно в подходящите условия, включващи достатъчно влажен участък от тялото. Тази среда благоприятства тяхното развитие. Първоначалните им симптоми са трудни за разпознаване. Най-често ги забелязваме, когато нокътната плочка на пръстите на ръцете или краката започне да придобива светло кафяв или жълтеникав оттенък. Лесното начупване на самия нокът и загрубяването на кожата около тях също могат да бъдат признак за микотична инфекция.

Местата с най-често разпространение на гъбички и микотични микроогранизми са публичните басейни и бани, плажове, фитнеси и техните съблекални. Можем да спазваме някои лесни мерки с цел превенция на инфекцията. Те включват миене на ходилата с антибактериални средства и покупка на качествени обувки и чорапи от естествена и дишаща материя.

Гъбичките обикновено атакуват стъпалата на краката, защото имат най-благоприятни условия за развитието им:

 • Обувките и чорапите създават топла и влажна среда, от която гъбичките се нуждаят, за да живеят.
 • Освен тях, участъците между пръстите на краката също са склонни към изпотяване.
 • Краката са изложени на риск от заразяване с микроби и бактерии, когато хората стъпват боси в съблекални, плажове или обществени басейни.

Тези фактори за попадане и развитие на гъбичните инфекции правят всеки човек потенциална тяхна жертва. Поради това е добре потребителите да се ориентират към средства с натурална формула за противодействие на микозата.

Едно от тях е кремът с био-активни съставки за повлияване микотична дерма FungaXT. Неговият производител е популярна и предпочитана марка за био-козметика. Фирмата получава добри отзиви за своите предложения в онлайн форуми, като този на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’). В коментарите и мненията липсват споменавания за неприятни странични ефекти, алергични реакции или противопоказания. Клиентите са доволни от стойността и натуралния състав на стик крема ФунгаХТ.

Какво е FungaXT

Какво е FungaXT

FungaXT е натурален крем за кожата на краката и ръцете, представен под формата на рол-он стик (roll-on stick). Това допринася за лесното му нанасяне върху дермата, както и за удобното пренасяне навсякъде. Неговата богата био-активна формула цели да благоприятства кожата, страдаща от микоза. Локалното му приложение следва да повлияе позитивно на аромата и външния вид на епидермиса. Също така благоприятства възстановяването на нормалната му текстура.

Потребителските мнения в онлайн форуми споделят добри впечатления. Клиентите са доволни от био-формулата на рол-он крема и начина, по който тя повлиява на кожата. Потребителите в дискусионни бордове, като “БГ Мама” (BG-Mamma), са особено впечатлени и от формата рол-он стик, наподобяваща дезодорантите против изпотяване.

Не се споменават негативни странични ефекти или противопоказания в отзивите и коментарите на клиентите. Могат да се обобщят следните позитивни впечатления:

 • Био-Формула за Положително Повлияване на Микотичната Кожа;
 • Приятен и Свеж Аромат след Нанасяне;
 • Хидратира Кожата, Което Спомага за Нормализиране на Нейната Структура;
 • Удобна и Лесно Преносима Рол-Он Стик Форма;
 • Дискретна Поръчка с Бърза Доставка;
 • Липсват Сигнали за Неприятни Странични Ефекти;

NB! Липсата на сигнали за странични ефекти не означава, че те не могат да се проявят индивидуално при различните потребители. Клиентите следва да се ръководят по инструкцията, приложена в търговската опакова на крема FungaXT. Те трябва да се придържат към умерената апликация и да не превишават препоръчителния дневен брой прилагания.

Какъв е Съставът

Състав

Рол-он кремът FungaXT е създаден с богата био-активна формула. Тя включва 3 (три) степни на повлияване на поразената от гъбички дерма. Всяка от тях съдържа много на брой отделни натурални съставки. Те целят да въздействат позитивно, работейки за свежия аромат и външен вид на горния епидермален слой и спомагайки за почистването и.

Ето какво съдържа кремът с естествена формула за кожа, страдаща от онихомикоза.

 • Степен 1Успокояване и Подхранване – Салицилова и Ундециленова Киселина – Водят до благоприятстване на нормалните pH-нива на епидермиса. Спомага за красотата на кожата чрез възвръщане на нормалния ѝ цвят. Целят да попречат на повторната проява на гъбичните бактерии.
 • Степен 2Почистване, Хидратация и Възстановяване – Прополис, Пчелен Восък, Камфор, Ланолин, Ментол и Жълт Кантарион – Главната цел на този натурален комплекс е да спомогне за дезинфекцията на участъците, страдащи от онихомикоза. Това от може да доведе до намаляване на чувствата на дразнение и парене на епидермиса. Също спомагат за успокояването на зачервените участъци и правят кожата по-мека, приятна и свежа на вид.
 • Степен 3Регенерация на Кожата – Етерични Масла от Розмарин, Мащерка, Бадеми и Чаено Дърво – Тази стъпка е изцяло фокусирана на натуралното възстановяване и регенерация на дермата, благодарение на богатия комплекс от био-етерични масла.

Как се Нанася ФунгаХТ: Инструкция за Употреба

Инструкция за Употреба

Кремът ФунгаХТ е лесен за локална апликация, благодарения на рол-он дизайна му. Тя спомага за поддържането на ръцете чисти. Както и за по-точното нанасяне върху определени засегнати участъци на кожата.

Според официалната информация на уеб-страницата му, рол-он кремът ФунгаХТ следва да бъде нанасян в 3 лесни стъпки:

 1. Кожата трябва да се измие и подсуши с мека кърпа.
 2. Вземете рол-он стика и го прилагайте върху засегнатата дерма с кръгови движения. Не натискайте прекалено силно.
 3. Оставете крема известно време, за да може да бъде попит от кожата. Тази процедура трябва да се повтаря в период на 1 (един) месец по 2 (два) пъти дневно.

Кратко Описание

FungaXT Цена69 лв.
Къде да Купя?Изчерпана наличност
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Как да Поръчам FungaXT? Цена в България

FungaXT Цена в България

Ролерът FungaXT може да бъде поръчан само през официалния му сайт. Това се дължи на причината, че производителят му се сблъскват с голям брой фалшификати. Начинът на поръчка е леснодостъпен и може да бъде направен бързо от всеки потребител. Те следва да въведат своите имена и актуален телефонен номер в определените за това полета на уеб-страницата на крема FungaXT.

Скоро след това, представител на дистрибутора на рол-он крема ФунгаХТ ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката. Тогава те следва да кажат и предпочитания си адрес за доставка. Клиентите могат да се обърнат към оператора, ако имат допълнителни въпроси относно продукта. Доставката става бързо, а плащането е чрез наложен платеж на куриера.

Да Се Наслаждаваме на Света Около Нас

крем против гъбички по краката

За да се чувстваме щастливи, свежи и енергични, е важно да поддържаме организма си с натурални продукти. Детоксикацията му също играе голяма роля за това. В днешното забързано ежедневие е хубаво да прекарваме повече време в природата. А също така и да се фокусираме върху позитивните неща в живота.

Важна Информация: FungaXT напоследък трупа основно негативни мнения и отзиви по онлайн форумите. Клиентите не са удовлетворени от постигнатите ефекти. Това е достатъчно основание да ви препоръчаме друга алтернатива – Exodermin. Натуралният му състав ще ви помогне да спечелите борбата с гъбичките!

Leave a Reply