Hallu Motion – Ортопедичен Коректор за Повлияване на Походката

Hallu Motion, коректор, стелкиHallu Motion е коректор, чието основно приложение е да повлияе по положителен начин на походката и стойката на тялото. Официалният уебсайт на средството за благоприятстване на правилното разпределение на тежестта гласи, че то използва натурален ортопедичен метод на подход към проблема, върху който се опитва да въздейства. Използвайки услугата, предлагана там, клиентите могат да поръчат продукта, попълвайки дигитален формуляр, в който вписват свое име и телефонен номер за връзка. Те няма да намерят коректора в търговската мрежа от аптеки, нито пък в онлайн порталите за свободна покупка и продажба на различни видове стоки – Emag и OLX.

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Hallu Motion стелки вече не са на пазара. За болки в ставите и подобряване на цялостното състояние на ставите ви препоръчваме Олиото CannabisOil. Продуктът е с изцяло натурален състав и добри отзиви.

Ортопедичният коректор Халу Моушън получава сравнително добри оценки в отзивите и мненията на потребителите, споделени от тях в коментарите им по Интернет форумите за ортопедични проблеми. Клиентите споделят, че считат цената за съобразена с условията и стандарта на живот у нас. Устройството за повлияване на походката може да се регулира ръчно, което го прави подходящо за всеки тип крак. Може да бъде носено от мъже и жени във всяка една възраст. Друга цел, която производителите имат, е то да благоприятства усещането за свобода на движение и нивата на дневна физическа активност. Повече подробности следват по-долу.

Сами Ли Си Причиняваме Халукс Валгус (Hallux Valgus)?

Hallu Motion, магнитни стелки, изкривяване

Метатарзалната кост на ходилото представлява основата на палеца на крака. При изключително голям брой хора тя се изкривява и стъпалото започва да се извива навътре, а първият му пръст – да стърчи навън. Това състояние е дегенеративно, подобно на артрита. Част от съпътстващите го симптоми включват и варикозни вени. Експертите-подолози считат, че една от основните причини за неговото развиване е носенето на неудобни и некачествени обувки.

Те могат да доведат и до редица други неприятни състояния, каквото са гъбичките по краката. Инвестирането в един ергономичен чифт обувки, който е изработен от качествени и естествени материали, е един от начините за предпазване от микотична инфекция на стъпалата.

Но кое го причинява? Експертите твърдят, че основния повод за неговото възникване е прекалено честото носене на обувки на висок ток и такива с остри върхове. Те постепенно изкривяват стъпалото и неговите палци, създавайки подходящите условия за появата на деформации.

Симптомите на халукс валгус включват:

 • Постоянна остра болка в предната чат на стъпалото.
 • Моментална поява на неудобство при слагането на определен тип обувки.
 • Оток в палеца на крака, кожата около който става силно зачервена.
 • Неспособност за извършване на движение с палеца и последващата деформация на съседния показалец.
 • Кожата в близост до изкривяванията започва да става по-груба и да се втвърдява.
 • Походката се променя, а усещането за свобода на движение изчезва.

Как Точно Високите Токове Причиняват Изкривявания?

Халу Мотион, подобряване на походката

Специалистите-подолози са извършили редица проучвания, в които са стигнали до извода, че носенето на обувки на висок ток е противопоказно за правилната походка, стойка на тялото и разпределение на теглото му. Всяка една платформа, която ви кара да изглеждате по-издължени с повече от 4-5 см., измества центъра на тежестта към предната част на стъпалото, което създава огромно напрежение.

Мерките за противодействие на този процес включват:

 • Инвестиране в качествен ергономичен модел обувки.
 • Носене на нисък ток под 4 см., но само, когато поводът го налага.
 • Премахване на обувките с остър връх от гардероба.
 • Джапанките също следва да се изхвърлят, тъй като често стават повод за появата на плоскостъпие.
 • Ако пръстите на краката ви вече са започнали да се деформират, то ортопедичните стелки и коректори за палци са подходящ вариант за противодействие.
 • Заложете на обувки с гъвката подметка и мека долна част, за да може кракът ви да извършва свободни движения и тежестта на тялото да е центрирана правилно.

Нека обърнем по-детайлно внимание на ортопедичните стелки Халу Моушън, чийто производител твърди, че основното им предназначение е да повлияят по положителен начин на усещането за свобода на движение. Представителното лице на компанията за България се казва Мартин Димов и е подолог. Споделените от потребителите мнения за био-козметичното изделие са предимно позитивни и одобрителни. Те дават добри оценки на качеството на продукта в своите коментари по онлайн форумите за активен начин на живот.

Кратко Описание

Hallu Motion Цена83 лв.
Къде да Купя?Официален Сайт Тук
Мнения на клиенти9.3 от 10:Виж Повече
Отзиви от експертиПрепоръчан продукт
СъставНатурален 100%
Лесно за употреба?Да, виж инструкцията
ПротивопоказанияНяма
Продава ли се в аптека?Не
Измама ли е?Не, ако купите оригинала

Как Действа Hallu Motion?

действие на стелките

Повечето специалисти-подолози считат, че натуралният подход към подобен вид оплаквания може да повлияе положително. Ако стъпалото постепенно бъде приведено във вид, близък до нормалния, то скоро ще започне да се изправя. Разбира се, това важи за случаите, които не са прекалено тежки, и не налагат оперативна намеса.

Магнитният коректор Hallu Motion прилага точно този принцип на действие. Може да бъде носен и от двата пола, а моделът е ергономичен и може да бъде регулиран индивидуално, за да бъде максимално удобен. Едноименният производител съветва клиентите да спазват стриктно приложените вътре в търговската опаковка инструкции за употреба.

А те гласят следното:

 1. Гривната (коланът) Hallu Motion се отпуска.
 2. Поставя се на палците така, че частта с форма на гъбичка да покрива ставата.
 3. Коланът се затяга така, че да се увие около външната част на стъпалото, след което се фиксира чрез кукичката, а лентата се придърпва плътно.
 4. Коректорът Hallu Motion не трябва да е прекалено стегнат, за да не причинява усещане за неудобство, но и не трябва да е прекалено отпуснат.
 5. Коланът се затяга постепенно докато трае 1-месечният период на препоръчително прилагане.

Потребителите посочват следните предимства в своите коментари:

 • Може Да Повлияе Положително на Стойката и Походката на Тялото;
 • Създава Подходящи Условия за Благоприятстване на Усещането за Свобода на Движение и Хармоничното Центриране на Тежестта на Тялото;
 • Стойността Е Съобразена със Стандарта на Живот У Нас;
 • Няма Сериозни Сигнали за Противопоказания;
 • Удобна Процедура По Поръчка и Доставка;

Nota Bene! Липсата на сигнали и индикации за възможни странични ефекти и противопоказания не означава задължително, че такива не могат да се проявят. Придържайте се към инструкциите за употреба на магнитния коректор, за да минимизирате вероятността от тяхното възникване!

Как Да Поръчам Hallu Motion? Цена в България

Hallu Motion Цена в България

Всеки желаещ да закупи био-козметичното изделие за повлияване на центрирането на тежестта на тялото Халу Моушън може да го направи на официалната уеб-страница на продукта. Попълва се формуляра, в който се вписват име и актуален телефонен номер за връзка. Представител на компанията-дистрибутор се свърза с клиента и се уточняват детайлите около доставката. Плащането се извършва при получаване. Текущата промо кампания позволява магнитният коректор да бъде взет с -50% отстъпка от автентичната му цена.

Ходете Боси По-Често!

Подолозите са установили, че ходенето бос е изключително полезно за краката. Не само, че им позволява да дишат и да останат сухи, което е превантивна мярка срещу гъбички, но и остъргва мъртвия слой епидермис, което поддържа кожата им гладка, мека и еластична. Освен това, така тежестта остава правилно центрирана.

Накратко: Магнитният коректор Hallu Motion може да повлияе по положителен начин био-козметичния вид на стъпалата на краката.

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Hallu Motion стелки вече не са на пазара. За болки в ставите и подобряване на цялостното състояние на ставите ви препоръчваме Олиото CannabisOil. Продуктът е с изцяло натурален състав и добри отзиви.

Leave a Reply