Casanova – Капки за Повлияване на Либидото с Екстракт от Бабини Зъби!

Капки CasanovaCasanova са капки, под формата на натурален разтвор с екстракт от гъбата Phallus impudicus и популярната родна билка Tribulus terrestris (Бабини зъби). Капките са предназначени за положително повлияване на либидото и поддържането на добър сексуален апетит. Техният едноименен производител съветва приложението им да е изцяло съобразено с приложените в търговската кутия инструкции за употреба. Не са налични индикации за възможни неприятни странични ефекти или противопоказания. Повечето потребители в Интернет форумите, от рода на ‘БГ Мама’, мнения и отзиви са положителни. Клиентите са доволни от наблюдаваните промени в своето състояние.

Билковите капки за въздействие върху нивата на удоволствие в интимния акт Казанова могат да бъдат поръчани през техния официален уебсайт. Там се предлага оригиналното средство за благоприятстване на потентността. Те не се предлагат във веригите аптеки. Няма ги и в онлайн каталозите на дигитални портали, като eMag, AliBaba, AliExpress, eBay. Клиентите следва да оставят основни свои данни в дигитална бланка на страницата. Попълването на актуален телефонен номер е ключово за извършването на доставката. Потребителите трябва да приемат обаждане от служител на компанията-дистрибутор с цел уточняване на точния адрес и дата за получаване. Методът за плащане е добре известният наложен платеж. Очаквайте повече любопитни детайли за продукта в ревюто, което следва по-долу.

Какво Представлява Гъбата Phallus impudicus?

Гъбата Phallus impudicus

Спорите на тази гъба са успели да се разпространят в почти целия свят. Можете да я намерите в средновисоките и податливи на влага планински райони на Северна и Южна Америка. Не е непозната и в Европа. На Стария континент се открива в държавите от Обединеното Кралство, както и на Балканите. Поляните на Черна гора, Сърбия и България са изпъстрени с нея.

Ще я разпознаете по характерната и фалическа форма. Наподобява мъжки полов член. Затова и черногорци са търкали горната и част във вратовете на бикове преди състезания. Вярвали са, че това ги прави по-силни и издръжливи. През 18-ти век в Тюрингия (част от Германия), хората са стривали гъбата на прах и са я вдишвали. Това е било част от ритуал за придаване на полова мощ и подчертаване на сексуалния апетит.

Елексир, двама влюбени в легло

Част от свойствата на гъбата Phallus impudicus включват:

 • Намалява риска от образуване на венозна тромбоза в крайниците.
 • Притежава добри кулинарни и вкусови стойности. Наподобява репичка и е хрупкава. Може да се яде сурова, да се изпече или да се използва като пължен за наденица.
 • Подобрява нивата на енергичност и освежава.
 • Спомага за прочистването на артериите.
 • Благоприятства нормалната циркулация на кръвните телца.

Нека обърнем по-детайлно внимание на билковия разтвор за въздействие върху либидото Казанова. Едноименният му производител счита, че употребата на капките за положително повлияване на нивата на интимно желание може да допринесе за приятното изкарване на времето с партньора. Клиентските мнения и отзиви, особено тези по форуми, от типа на ‘БГ Мама’, са положителни. Потребителите отбелязват в своите коментари, че са доволни от настъпилите промени. Нека научим защо.

дамски и мъжки ръце

Как Капките за Интимен Апетит Casanova Въздействат на Либидото?

Производителят на билковия разтвор за внасяне на нотка на пикантност в интимния акт Casanova определя състава като натурален. Компанията счита, че био-екстрактите, влизащи в органичната формула, благоприятстват нивата на енергичност. Те създават предпоставки за засилване на притока на кръв в областта на малкия таз. Клиентските мнения и отзиви по дигиталните форуми за сексуални практики също отчитат несъмнени позитивни промени.

Коментарите споменават основните позитиви на био-козметичния продукт за благоприятстване на потентността като следните:

 • Притежава Натурална Формула с Био-Съставки;
 • Има Ясен и Точен Произход на Компонентите;
 • Стойността е Достъпна за Стандартите на България;
 • Повлиява Положително на Интимния Апетит, Желания и Либидото;
 • Работи в Посока на Доброто Усещане за Енергичност и Повдигнатото Настроение;
 • Не Са Налични Данни за Противопоказания;

двойка се забавлява в леглото, капки Casanova

А основните съставки на капките Casanova са:

 • Екстракт от Гъбата Phallus Impudicus: Повлиява позитивно на продължителността на романтичния акт на изразяване на усещането за привързаност. Въздейства върху сензитивността, чувствителността и придава енергичност и добро настроение.
 • Екстракт от Гуарана: Спомага за правилното разширяване на кръвоносните съдове. Благоприятства засилването на кръвопритока към малкия таз.
 • Екстракт от Муира Пуама: Нерядко назовавано ‘дървото на потентността’ поради факта, че подпомага процесите по семеобразуване в простатната жлеза. Извежда излишната течност извън тялото и намаляването на стреса.
 • Екстракт от Бабин зъб (Трибулус терестрис): Полезна и за двата пола билка. Стимулира тялото да произвежда повече мъжки хормон(при мъжет) и естроген (при жените). Подобрява качеството на сексуалния живот и благоприятства интимния израз на привързаност. Въздейства пряко на сексуалния апетит.
 • Женшен: Подчертаване добрия сексуален апетит. Стимулира и подобрява мозъчната дейност – памет, концентрация и острора на ума.

Nota Bene! Липсата на сигнали за противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат. Придържайте се към инструкциите за употреба в опаковката на капките за повлияване на либидото Casanova!

Как Се Пият Капките Casanova?

Вече споменахме, колко важно е капките за подчертаване на степента на наслада Казанова да се прилагат спрямо предписанията на производителя. Подробните инструкции за употреба са налични в търговската опаковка. Можете да ги разгледате и прочетете внимателно след доставката на продукта.

Стъпките за пълноценно ползване са следните:

 1. Разтворете точно 25 капки в чаша вода или плодов сок.
 2. Приемайте до 2 (два) пъти на ден -сутрин и вечер непосредствено преди полов акт или любовна игра.
 3. Насладете се на интимните моменти с партньора си.

Кои Билки за Страст и Въздействие Върху Либидото Се Срещат У Нас?

България притежава невероятно красива природа. Стара народна поговорка гласи, че Бог е взел късчета от рая и ги е подредил в пъзел. Така нашата родина може да има от всяко натурално богатство. Разполагаме с богат набор от лечебни билки за всяка една цел. Имаме био-подправки за пречистване на кръвта, детоксикация на организма и превенция на гъбички по пръстите на краката. Тези за активно стимулиране и подчертаване на сексуалното желание при мъжете и жените не правят изключение.

Последните няколко години бележат повишен интерес към натуралните средства и способи за решаването на различен вид здравословни и ежедневни проблеми. Мнозина дори предпочитат да изработват сами подаръците. Така посланието и емоцията на жеста стават много по-лични.

капки, жена и мъж в легло

По тучните поляни на родните планини се срещат потентни билки за въздействие върху занижените нива на либидото. Народните лечители вярват, че продължителното им прилагане може да благоприятства и по-дългото време за задържане на ерекцията. Приемането се извършва под формата на тинктури или чайове.

А най-полезните за добрата функция на половата система билки в България са:

 • Бабини Зъби: Tribulus terrestris е една от най-известните билки за подсилване и подчертаване на мъжката потентност и женската плодовитост. Тя фигурира и в състава на множество средства за преодоляване на проблемите с простатата. Повишава нивата на мъжкия хормон при силния пол, както и тези на естроген при нежния. Благоприятства мускулния растеж и правилно разтягане и свиване.
 • Жълт Кантарион: Hypericum perforatum е растението, за което билкарите говорят, че е наситено със ‘слънчева енергия’. Подобрява метаболизма на черния дроб. Счита се, че повлиява настроението и усещането за жизненост
 • Магарешки Бодил: Onopordum acanthium оказва влияние върху интимното желание и нивата на енергичност.
 • Мурсалски Чай: Sideritis scardica съдържа важни за тялото елементи. Облекчава възпаления. Има детоксикиращо дейстивие. Подобрява работата на панкреаса.

мъж и жена се целуват, капки Casanova

Как Се Поръчва Casanova? Цена в България, Има ли го в Аптеките?

Всеки желаещ може да осъществи поръчка през официалния уебсайт на био-козметичното изделие за положително повлияване на либидото. Там е наличен кратък формуляр, в който следва да се остави име и актуален телефонен номер. Представител на дистрибутора ще потърси клиента с цел уточняване на детайлите. Процедурата е изцяло дискретна. Различните промоции позволяват продуктът да бъде закупен с отстъпка от оригиналната му стойност.

Разгадайте Тайните на Страстта Заедно!

Интимното споделяне на тялото с партньора е акт на върховна наслада. Той трябва да бъде изживян максимално силно. За да постигнете тази степен на взаимна наслада, ще трябва да сте готови да разговаряте с човека до вас. Както и да не се свените да разкриете себе си.

Накратко: Натуралните капки за положително повлияване на либидото Casanova притежават био-формула. Те могат да допринесат за степента на удоволствие от любовния акт.

4 коментара

 1. Валентина Стоилова май 14, 2019
 2. Ch. Milenov май 14, 2019
 3. boyboy_18 май 14, 2019
 4. Емил Георгиев юни 4, 2019

Leave a Reply